Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Dlouhá cesta ke štěstí (E33)

(epizoda)
  • Německo Der lange Weg zum Glück (více)

Obsahy(1)

Po nezdařených zásnubách odjíždí mladá žena zapomenout na své zklamání k dávnému příteli. Netuší, že se blíží k nové lásce. Eleanor Deanová měla těsně před svatbou, když přistihla svého snoubence s jinou dívkou. Okamžitě vztah ukončila. Potřebovala se vzpamatovat z utrpěného otřesu, a tak odjela v doprovodu dávného kamaráda Toma Talbota do klidného hotelu v přímořském letovisku, aby se vzpamatovala. Seznámila se tam s Tomovým sourozencem Frederikem, jehož manželka zemřela za velmi záhadných okolností. Mezi bratry panuje napětí, přiživované přítomností mladé ženy. A Eleanor se dozvídá stále víc o jejich minulosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

S mou drahou jsme si oblíbili adaptace Rosamundy Pilcher a skoro každý díl se nám dosud líbil. Nádherné exteriéry Cornwallu, romantické momenty a někdy i zajímavě vystavěné zápletky dělají z volné série příjemné pokoukání a hlavně společný relax po večerech.  I včera to vypadalo slibně v první polovině, ale pak přišlo zklamání. Střídání toho tamtoho s vynuceným hepáčem prostě neklaplo. A to i přesto, že hlavní představitelka byla velmi pohledná. Dávám tři jen pro to prostředí a přehlídku těch starých anglických bouráků. ()

moviepill odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psí exkrement. Tisíckrát jedno a to isté. "Láska","dlhá cesta", "šťastie"... jak sa na to inteligentné ženy môžu pozerať? Rosamunde Pilcher mali už dávno zatvoriť za trojité hrubé sklo... Fuj! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno