Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se...Bohužel mi to příjde jako obrácený odraz v zrcadle oproti Narcos: Kolumbie...To co už víme, akorát s jinými herci...Jediný, kdo mi tu příjde uvěřitelný je Michael Peňa...Ještě to nemám dokoukané, tak si nechávám prostor...Poslední dva díly se pěkně rozjeli a byli nejlepší...Na mém hodnocení se, ale nic nemění...Za mě 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsem čekal na čtvrtou sérku Narcos...až ji zrušili a místo toho udělali nový seriál (a smlouvy s tantiémy mohou začít nanovo). A ačkoliv mi trvalo skoro rok se prokousat na konec (těch super seriálů pořád přibývá a přibývá), jsem s novým směřováním seriálu velice spokojen a za pár měsíců si rád vpálím druhou sérii. Ihned po ohlášení castingu jsem si nějak nedovedl představit Michaela Peñu v takto vážné roli a nutno říct, že až do konce jsem si na to nezvykl, nicméně Diego Luna je naprosto skvělý a přeji mu zářivou budoucnost (a že ho díky Star Wars Rogue One seriálu čeká). Sečteno a podtrženo, seriál si drží svou velkou kvalitu, jde pouze o to, jak vám sedne dějově. ()

Reklama

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťka je stále na vrcholu. Námět není už tak atraktivní jako u Escobara (to už ale nebude žádný námět z prostředí narcos), ale stále je to precizní, realistické a co alespoň dokážu posoudit, tak faktograficky správné. Mám tušení, že mexická série bude mít vzestupnou tendenci (na rozdíl od té Kolumbijské). Tedy těším se na další…  4,5* ()

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K první sérii Mexika jsem si dlouho hledal cestu. Na vině bude casting a charaktery hlavních postav. Na geniální ústřední trojici castingu z originálního Narcos schází těmto hercům kvalitativně dva levely, ale v druhé půlce série toto nahrazuje výrazně zvýšená kvalita scénáře a jednotlivých dějových linek, které člověka vtáhnou a už nepustí. Člověk pak marně při konci každého dílu odolává, aby šel spát a nepustil si další díl. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narko trafikanti v jiné zemi (než Kolumbie). Stejné ambice a cíle, trochu jiný dojem. I když tvůrci kolumbijské série jsou stejní i v Mexiku, odlišnost postav i zemí je znatelná. První dva díly nic moc (nějaké nové pravidlo?), potom už se to chytá. Chápu, že původní Narcos mělo svou specifiku a hlavně Pabla. Ale v mexické sérii vizuálně skoro zmizelo násilí a sex snad úplně. Jen ta zvířecí inteligence je všude podobná. Kdybych ale neviděl Narcos, tak by hodnocení bylo v plné palbě. Uvidím, co řekne druhá řada. Překvapivé bylo taky to, že agenti DEA v Mexiku byli téměř bezbranní, proti svým kolegům v Kolumbii. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Písnička, která hraje ve 39. minutě, je „54-46 Was My Number“ od Toots & The Maytals. Ve 44. minutě hraje „Chey Chey Kule“ od Eugene Wilde. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 17. minutě, je „Tiahuanaco“ od Alfredita Linarese. Ve 26. minutě hraje „Amor De Mis Amores“ od Agustina Lara. Ve 41. minutě hraje „Mamá Ven A Sentarte Aquí“ od Diega Verdaguera. V 62. minutě hraje „Corrido A Felix Gallardo“ od Los Jilgueros Del Pico Real. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 19. minutě, je „El Mariachi“ od Loli Beltrán. Ve 29. minutě hraje „Yuriria De Mis Amores“ od Gabriela Allendeho. Ve 31. minutě hraje „Baker Street“ od Gerry Raffertyho. Ve 35. minutě hraje „Hold The Line“ od Toto. (Duoscop)

Reklama

Reklama