Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 1
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (138)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Mexico, mělo tu nevýhodu (asi), že jsem ho viděl hned po tom, co jsem dokoukal předchozí série Narcos. A to byl náramnej kvalitativní sešup. Téměř žádný zajímavý postavy (čest výjimkám) a gangsteři jsou o míle charizmatičtější než ochránci práva. Tam se dostávám, k největšímu problému série, a to je charizma DEA týmu. Nic, prostě nic, je to banda nesympaticých fádních blbců, no a Peňa, to je prostě strašnej herec. Snažící se ještě navíc uhrát otřesnou postavu negativního, opruzelýho, a hlavně nudnýho Kikiho. Ve stínu toho je hlavní padouch něco jako jižanskej George Clooney. Mně to nebavilo, táhlo se to, normálně by to asi 4 **** sneslo, ale v porovnání s předchozím, prostě průměr. I když kvalita hudby, záběrů kamery a naturality je za mě ok. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mali by ste mi dať medailu za to, že som tie zvieratá držal na uzde..." Dlhšie som Mexico Narcos odkladal, hodnotenia neboli tak super presvedčivé ako u Narcosa, ale skúsil som a už po prvom diely som vedel, že to bude ok. Po ďalších 2-3 dieloch som už bol závislý jak pravý "narko" a môžem smelo vyhlásiť , že Mexico Narcos je minimálne rovnako kvalitný ako prvý Narcos. Sám za seba poviem, že ani neviem rozhodnúť ktorý narcos je lepší. Mal som svoje obľúbené postavy aj tam aj tu. Veľmi, ale naozaj veľmi ma potešilo, že sa dej odohráva takmer v rovnakom období ako prvý Narcos a mnohé postavy sa vrátili. Nekonečne vďačný som bol za návrat Pacha, ale v jednej scéne sa objaví i Pablo Escobar so svojími banditos. Hlavná postava je tak trochu v pozadí, taký samotár , naoko bez ochranky, no sicarios , no banditos, ale veľmi zaujímavé postavy boli Don Neto, Rafa , Amando, Chico... Možno nie je tak akčný a krvavý ako prvý Narkos, ale príbeh a postavy sú rovnako prepracované a ja sa fakt nemám na čo sťažovať. Niektoré priemerné hodnotenia ma trochu udivujú, ale u mňa maximálna spokojnosť a jeden z naj seriálov aké som kedy videl. 100%. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabízí se srovnání s kolumbijským Narcosem. V Kolumbii nejsou politici přímo v obchodě s drogami zapojení jako v Mexiku. Mexiko je více úplatné než Kolumbie. Nikdy tam nepojedu, bezpečnost není, v Kolumbii bych to čekal, ale Mexiku ne až tak moc, když Američané tam jezdí třeba na ryby. Kolumbijský Narcos je lepší hlavně 1. a 2. série. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Více než důstojné pokračování narkojízdy Netflixu. Potěší občasné mihnutí postav z Kolumbie a nová krev taky představila velice slušné herce. Příběhově to možná není taková divočina, ale jde zde spíše o osobní rozbroje a msty. Felix je pěkně bezcitný parchant, ale dobře mu to myslí, to jsem úplně docenil až v úplně poslední scéně. 4,5* ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Charakter Félixe dle mého nedosahuje takové "síly" jako byli Pablito či gentlemani z Cali v původních 3 sériích Narcos. Nicméně musím říct, že jsem celou mexickou sérii sjela téměř jedním dechem a jedná se o skvělou podívanou, především v druhé půli, to jsem místy až nedýchala, někde i slzička ukápla. Srdovkou byl díl S01E05, no koukněte sami. Seriál o chamtivosti, moci, síle, jednotě, zradě, korupci; velmi silné 4 hvězdičky! ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Na konci epizody hraje píseň „Ti Amo“ od Umberta Tozziho. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 14. minutě, je „Hasta Que Amanezca“ od Joana Sebastiana. V 18. minutě hraje „I Can Dream About You“ od Dana Hartmana. Ve 22. minutě hraje „Let The Dollars Circulate“ od Billy Paula. V 35. minutě hraje „Meshkalina“ od Traffic Sound. (Duoscop)

Reklama

Reklama