Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zaľúbená pošta sa dostala do rúk rúk jej adresátov. Čo však môže znamenať dosť vážny problém ak je vyvolených viac. Herecké obsadenie: Lana Condor je v podstate pre mňa neznáma herečka. Ktorú som kde tu zazrel v Ačkových filmoch ale iba vo veľmi zanedbateľných úlohách. Tu sa hlavnej úlohy zhostila znamenite a jej prejav bol veľmi svieži a originálny. Prevedenie Teenege Romance z prostredia stredných škôl mám celkom rád. Dobre sa na to pozerá a vracia to diváka do študentských lavíc, k prvým láskam, prvým trapasom a k predurčeniu si životnej cesty. Pocity: Veľmi milé a nenásilné dielko, ktoré sa na nič nehrá a z filmov s podobnou tematikou je vysoko nad priemerom. Pridaná hodnota: Príjemná oddychovka, ktorá dokáže naladiť a aj pobaviť. 75% ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Bohužel, první jsem četla knížku a ta je prostě mnohem zajímavější a jakoby o hodně víc vtáhne do děje. Tady nebylo spoustu věcí vysvětleno, proto se postavy nechovaly moc logicky a nebyl tam prostě ten background v podobě myšlenek. I osobnost Lary Jean mi přišla v knihách jiná, víc insecure a anxious než v tomto filmovém zpracování, stejně jako další věci, které pozměnili, např. timing některých událostí, její vynechanou autonehodu, chybějící kiss s Joshem a celkově chybějící chemie mezi nimi, dále takové neautentické špatně zahrané vztahy mezi sestrami, a hlavně - Kitty nedostala štěně, takže za mě o dost ochuzenější nejasnější verze, kam ale museli nutně nacpat happy end na závěr :/ raději jdu na druhou knihu a film asi tentokrát vynechám. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama