Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo taaak velké pohlazení po duši. Já jsem si to vážně užila, jeden z těch nevinných, milých a upřímných malých filmů. Tak má vypadat dobrá teenagerovská romantická komedie. Samozřejmě, není to film, na který byste vzpomínali za 10 let, scénář není výjimečný a film je předvídatelný. Ale ten casting je úžasný, chemie mezi postavami je velice přirozená a jakmile tohle funguje, tak každý film má z půlky vyhráno. Během filmu jsem si prostě jen říkala, že tady vše klaplo a perfektně do sebe zapadlo. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama