Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke v podstate nič extra výnimočné, ale aspoň ten štýl akým to bolo podané ma celkom bavil. Atmosféra filmu bola naozaj vydarená a napriek očakávanému klišé sa na to pozeralo celkom dobre. Hlavná postava ostýchavej outsiderky Lary Jean, ktorá nás celým príbehom sprevádzala, bola naozaj sympatickou dominantou tohto filmu. Akurát to splynutie šedej myšky a hviezdy školy bolo na môj vkus dosť veľké klišé. Inak to skončiť snáď ani nemohlo... ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Svěží, mladistvý, milý snímek. Přirovnala bych ho ke karamelkám. Rozpouští se pomalu na jazyku a nakonec se vám rozlije úsměv na tváři. Stejně jako u tohoto filmu. Romantika je servírovaná postupně a pomalinku a konec vše krásně pocukruje. Co dodat, myslím, že se tento film skutečně povedl, byť je primárně určen pro mladší diváky (teenagery). Herecké obsazení se mi velmi líbilo a hlavní postavy jsou prostě dokonalé, perfektně k sobě pasují. A scéna s vířivkou? Aneb jak do 3 minut vtisknout veškeré emoce a pocity, to vše umocnit hudebním pozadím. Spokojenost. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ja som zamilovaná! Takto si predstavujem romantický film pre mladých! Medzi hercami to iskrí, až je to životu nebezpečné a všetko klape, ako má :) A ako filmový neodborník, ale zato odborníčka na romantiku, si dovolím dokonca tvrdiť, že toto sa raz bude považovať za klasiku, presne ako niektoré osemdesiatkové dielka. Lana je ako Lara Jean dokonalá, ten jej roztomilý ksichtík nejde nemilovať. A Noah alias Kavinsky? OMG! Je niečo viac, po čom 16-ročné, zúfalo romantické, dievča túži?! Ok, už som kľudná... takže... nie je nad čím rozmýšľať, treba si to pozrieť a pomaly sa zamilovať tiež :) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama