Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Nie som typ chlapa, ktorý odsudzuje romantické filmy (či už komédie alebo drámy) a vôbec mi nevadí, ak je zasadený do tínedžerského prostredia. Táto konkrétna vec mi naozaj ulahodila. Bolo to príjemné, láskavé, uveriteľné a neobyčajné. Zaujímavý príbeh, ktorý sa rozprúdil vtipnou kuriozitou a pekne sa posúval a rozvíjal, fajn postavy a príjemné miešanie komédie, romantiky aj drámy. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo taaak velké pohlazení po duši. Já jsem si to vážně užila, jeden z těch nevinných, milých a upřímných malých filmů. Tak má vypadat dobrá teenagerovská romantická komedie. Samozřejmě, není to film, na který byste vzpomínali za 10 let, scénář není výjimečný a film je předvídatelný. Ale ten casting je úžasný, chemie mezi postavami je velice přirozená a jakmile tohle funguje, tak každý film má z půlky vyhráno. Během filmu jsem si prostě jen říkala, že tady vše klaplo a perfektně do sebe zapadlo. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Mě to potěšilo moc! Dlouho jsem neviděla kvalitně natočenou romantickou komedii, už jsem skoro přestala doufat, že nějakou novou uvidím. Ač jednoduchý a předvídatelný, tak vtipně a svižně natočený příběh, chemie mezi hlavními představiteli funguje a je to prostě milý! Atmosféra filmu mě navrátila do mých teen let. Nemůžu si pomoct, musím plnej počet :-) ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, ktorá má svoj príbeh, dej, obsah a dokonalé herecké obsadenie. Musím pochváliť tvorcov za to, že sa neskláňali k rasizmu a ako postavu Lary Jean obsadili kórejskú herečku. Ako bonus sme k príbehu dostali peknú hudobnú podložku a zaujímavý koniec. Hoci nebol neočakávaný, ale každopádne bol zaujímavý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama