Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě překvapila svoji normálností. Příjemně to ubíhalo a hezky se na ty dva koukalo. Jediný škobrtlec, tak (nutně musel přijít) byl jen po lyžařském zájezdu. Tohle byla typicky Hollywoodská zbytečnost kvůli našponování děje. Lara byla takový ten obyčejný středoškolák, který se zamiloval i když trochu jinak než si vysnila. Za mě určitě moc hezké podívání a zároveň jedna z těch komedií které si klidně někdy pustím znovu. 4 hvězdy. Dala bych klidně i 5, ale ta scéna po lyžáku, mi tam přišla strašně moc natlačená kvůli dramatičnosti. Nevěřila bych že se dá ještě v Hollywoodu natočit hezká teen komedie. A nebylo to ani trapné nebo tupě debilní. Fajn kousek na romantický večer. Já si to teda užila. I slzička mi ukápla - asi začínám měknout :) ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Lara Jean je 16 letá holka, jejíž sestra chodí s jejím nejlepším kamarádem a objektem její tajné lásky, kterému napsala dopis. Lara totiž každé své lásce už od školních let napsala dopis, ve kterém se vyznala ze svých citů. Byla to pro ni zpověď, dopis, který psala sama pro sebe. Velkou chybou ale bylo, že na ně nadepsala i adresy a když její starší sestra odjede na vysokou školu do Skotska a Lara stále nemá kluka, rozhodne se tuto situaci vyřešit její mladší 11 letá sestra, která dopisy rozešle. A zábava může začít. Knižní předlohu jsem nečetla, protože to je literatura, která už do mé věkové kategorie rozhodně nespadá a ani se na ní nechystám, takže nemohu soudit zpracování kniha vs film. Ale film se mi líbil. I přesto, že se jedná opravdu o film pro náctileté si myslím, že u nás starších osloví právě to pubertální jádro v nás a připomene vzpomínky na první lásky. Je to milé a hezké pohlazení pro duši. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama