Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Stroj času do konce devadesátek, kdy se točily nevinné, odzbrojující romantické komedie, které bezostyšně vykrádaly Shakespeara i Jane Austen. Tahle středoškolská romance, navzdory internetu a sociálním sítím, je rozkošným a překvapivě svěžím anachronismem, v níž hlavní roli hrají ručně psané dopisy nedostupným idolům, školní lyžák a flaška. Pro generaci dnešních pozdních dvacátníků/třicátníků příjemně nostalgický výlet do puberty. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Teenage jednohubka, ktorá bavila napriek tomu, že mi tu chýbali sympatickejšie postavy u oboch pohlaví (pre neználkov – áno, sú len dve). Na prekvapenie netflix nešiel do nejakej zbytočnej propagandy, čiže sme dostali milý, ľahko stráviteľný príbeh o prvej láske a žiadne pubertálne žvásty o neviazanej sexualite. Páčili sa mi príjemné hudobné podmazy zo známych hitoviek. ()

Reklama

Petra321 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, ktorá má svoj príbeh, dej, obsah a dokonalé herecké obsadenie. Musím pochváliť tvorcov za to, že sa neskláňali k rasizmu a ako postavu Lary Jean obsadili kórejskú herečku. Ako bonus sme k príbehu dostali peknú hudobnú podložku a zaujímavý koniec. Hoci nebol neočakávaný, ale každopádne bol zaujímavý. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All The Boys I´ve Loved Before" je podľa mňa veľmi milý a dobre spracovaný romantický film, ktorý padol príjemne na toto doobedie. Myslím si, že v ňom máme veľmi milú hlavnú hrdinku, celkom milý príbeh a rozuzlenie, ktoré nie je najhoršie. A hoci sa všetko nedozvieme, tak by som povedal, že to asi ani nie je treba. Stojí to na atmosfére, ktorá funguje, romantike, ktorá je dobrá a hlavných hrdinoch, ktorí sú podľa mňa dobrí. Možno je tam kopec klišé a samozrejme aj nejaké tie predvídateľné situácie. Myslím, že tie to trošku sťahujú, ale nie je nejako výrazne. Koniec koncov, romantická linka je dobrá. Peter a Lara Jean majú dobrú chémiu, vedú spolu dialógy, ktoré úprimne môžu spájať a verím im to. A rovnako verím aj putu našich troch sestier. Funguje to dobre. Ako celok je to podľa mňa dobrý film. A človek môže pri ňom stráviť príjemné dopoludnie. Alebo aj večer. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama