Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo taaak velké pohlazení po duši. Já jsem si to vážně užila, jeden z těch nevinných, milých a upřímných malých filmů. Tak má vypadat dobrá teenagerovská romantická komedie. Samozřejmě, není to film, na který byste vzpomínali za 10 let, scénář není výjimečný a film je předvídatelný. Ale ten casting je úžasný, chemie mezi postavami je velice přirozená a jakmile tohle funguje, tak každý film má z půlky vyhráno. Během filmu jsem si prostě jen říkala, že tady vše klaplo a perfektně do sebe zapadlo. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

V mých 15 bych tenhle film milovala, to můžu říct jistě - hlavní hrdinka/knihomolka, sladký ksichtít školního frajírka - byla bych v sedmém nebi! Teď jsem si jen užila ten výplach mozku, kdy člověk nemusí přemýšlet a občas se usměje. A taky jsem si užila Johna Corbetta, protože pro toho já budu mít slabost vždycky a už dloooouho jsem ho v ničem neviděla. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad s dopisy je bohužel trestuhodně nevyužitý, takže místo originálního příběhu to nakonec sklouzlo k již několikrát využité historce s předstíraným vztahem. Škoda, protože jinak to byla milá středoškolská romantika, vyloženě relaxační a úsměvně nevinná takovým tím příjemně osmdesátkovým stylem. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Toto bolo take mile pohladenie po dusi. presne takto by mali vyzerat romanticke filmy. A YA filmy. Vztah hlavnych hrdinov bol krasny. Rodina Coveyovcoc ma chytila za srdce, rovnako ako aj Larine priatelstva. Kamera aj hudba boli uzasne a tie herecke vykony... Vsetci boli vybrani absolutne na jednicku. Ale Lana a Noah tomu celemu kralovali. Jednotlivo aj ako par. Ich chemia uveritelna a nenutena. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)
  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)

Reklama

Reklama