Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 2

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (237)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem druhou půlku tohoto snímku, a myslím si, že to úplně stačilo na to, abych pochopila o čem film je, a že se v té první půlce nemohlo dít nic moc většího jak v té druhé. Pořád přemýšlím jak tento film ohodnotit, a stále nenacházím slova. Jackson Robert Scott byl bezpochyby skvělý, a náhaněl docela hrůzu... nicméně to bylo tak to jediné, co zde bylo hororové. Námět, že v chlapci dříme psychopat, který se do něj prostě nějak převtělil, nebo jak to bylo, už takhle zní docela zmateně.. a ano přišlo mi to zvláštní. Další hvězdu dávám za kameru. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Neskutečná malá zrůdička. Tak tohle mě popravilo. Netuším jestli je to tím Halloweenem a něco zlověstného je ve vzduchu, nebo jsem už zkrátka vypadl z toho toku kvalitních hororů, ale mně tento film pocuchal nervy na výbornou. Skvělá zápletka, děsivé scénky, zvraty, malé detaily umocňující napětí, prostě spokojenost. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Potomek“ nepřináší vyloženě nic nového, není to originální příběh, bere si různé prvky z různých hororů, trochu se snaží být u i thrillerovou detektivkou, ale je prostě natočen dost dobře na to, aby se zdánlivě neoriginální látkou diváka zaujal a ukázal, že když se ono „neoriginální“ spojí, je možné natočit dobrý a v konečném důsledku třeba i trochu jiný film. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Bubububu! Mrtvý pes! Děsivý Rumun!!! Nůžky na plech! Hypnóza a převtělení a chlupy v zubech. Nečekal jsem od toho nic a dostal jsem docela fajn horor. /// Nicméně abych se trochu rozepsal... Ten film je samozřejmě béčko, jako většina hororů. S tím kromě obsazení neznámých herců hodně často souvisí i díry ve scénáři. SPOILER ALERT!!!!! Celá ta myšlenka s rozdvojenou osobností nebo dvěma dušemi v jednom těle se může logickým lapsům vyhnout jen stěží. Tak třeba proč na konci Zlomiles říká, že potřeboval matku k tomu, aby ho dovedla k té paní, když ona sama se k ní dostala za pomoci podkladů, které on sám shromáždil? To se k ní přece úplně stejně mohl dostat i sám. Další věcí je otázka, když teda je Zlomiles tak geniální, že většinu času dokáže cokoli předstírat, proč zabije psa a nechá ho v domě, aby ho všichni obratem našli? Z toho činu nic nemá, jen na sebe tím upozorňuje. Totéž napadení spolužáka heverem a hlídačky střepem. Nebo to jsou jen jakési prosakující pudy, které nedokáže Zlomiles ovládat? Ale jaktože se naopak perfektně ovládá při hypnóze a před ní? ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Vykutálený synek Miles je vážným adeptem na noční můru každého rodiče. Na podobné zvrácenosti související se vztahy mezi nejbližšími rodinnými příslušníky vůbec nemám chuť se dívat, ale musím připustit, že v rámci hororového žánru Potomek není vyloženě špatný film. Kromě několika slušných lekaček mě v tom utvrzuje i poměrně nečekané a veskrze nepříjemné rozuzlení. (60%) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)
  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama