Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Morien 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála hollywoodských romantických komedií, která mi přijde vtipná. Tohle by měla být modla, ne ta protivná Pretty woman. Vtipy tady fungují, herci hrají a mají charisma a závěrečná deklarace lásky se mi taky líbí mnohem víc. A hlavně, Kurt a Goldie jsou pár se vším, co k tomu patří. Když vidím ten jeho nablblý, nafoukaný, arogantní a potměšilý úsměv, hned bych se mu vrhla do náruče! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Komedie přímo srdcová, s "maminkou", která dělala bábába a uřízla panákovi hlavu s nehty plnými muších mrtvolek a pořád se stejně tupým výrazem z fotek hledící...aneb kterak chudý truhlář Kurt Russell napravil nechutně bohatou krávu - pardon dámu - Goldie Hawn !!! :) Jo a od prvního shlédnutí snad denně po návratu z práce domů se nezapomenu zeptat dětí, cože to dělala po celý den naše máma! -:) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná rodinná komedie, která slouží jako taková pohodová oddechovka. Chemie mezi dvojicí funguje, vtípky celkem taky, není potřeba nad ničím moc přemýšlet a prostě se jen dívat. Děcka jsou taky dobře vybraný, takoví správní zlobiví smraďoši, takže ani tady není prostor na nudu. Za mě nadprůměrná pohodička. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Převýchova zhýčkané a děsně rozmazlené manželky se povedla díky náhodě nebo nešikovnosti hlavní protagónistky na výbornou.Taky jsem jí přála, aby se pořádně vymáchala. Její původní manžel radši dělal, že ji nepoznává. Goldie Hawn hrála výborně. Krásně od sebe odlišila dvě různé postavy, rozmazlenou zbohatlici a ženu se ztrátou paměti. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru tuctová a neuvěřitelná komedie. Motiv unesení a přivlatnění si Joanny je opravdu opovrženíhodný. Tomu se mám smát? A náhlá změna chování a citů dětí Deana je nereálné. Film neuvítám ani jako prostředek k zabití času při dlouhé cestě autobusem. Na druhou stranu se mi docela líbila závěrečná scéna romantického setkání v moři. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama