Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vskutku hodně úsměvný film a dobrá komedie. Goldie Hawn a Kurt Russell tvoří skvělý pár nejen ve skutečnosti ale i na filmovém plátně. Hlavně ta blonďatá rajda ve svých nejlepších letech byla vážně k sežrání a tady předvedla opět velmi solidní výkon – ani se nedivím, že se do ní Russell zakoukal. Místy bych jí sice nejraději nakopal prdel, ale jinak byla rozkošná. Kurt využil situace a dal jí pořádně co proto (v dnešní době už by asi tvůrcům hrozila i žaloba od nejrůznějších ženských spolků). U některých situací jsem se neskutečně nasmál. Není od věci si jednou za čas pustit nějakou tu starší komedii, která diváka skutečně pobaví a všecko se netočí jen kolem drog, sexu atd…60% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi sentimentální hollywoodská romantická komedie o tom, co je v životě skutečně důležité. Film je cílen na typického amerického diváka tak silně, že ty správné americké hodnoty zastává jako z udělání právě rodinka vidláků z nejzastrčenějšího amerického zapadákova. Za vlasy přitažený, leč ve výsledku velmi milý snímek... ()

Reklama

Rýža 

všechny recenze uživatele

Taková trošku pohádková osmdesátková romanťyka, ale vtipná, jeden z těch filmů, kterým s klidem odpustíte tu spoustu nedostatků, protože prakticky celou stopáž vám ze rtů nezmizí ten mírný úsměv. A Kurtovi s Goldie to krásně štymuje - aby taky ne, když to zas až tak nehráli:) A upjatá matinka je úplně kouzelná! ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála hollywoodských romantických komedií, která mi přijde vtipná. Tohle by měla být modla, ne ta protivná Pretty woman. Vtipy tady fungují, herci hrají a mají charisma a závěrečná deklarace lásky se mi taky líbí mnohem víc. A hlavně, Kurt a Goldie jsou pár se vším, co k tomu patří. Když vidím ten jeho nablblý, nafoukaný, arogantní a potměšilý úsměv, hned bych se mu vrhla do náruče! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jena z najvydarenejších romantických komédií. Asi najmä preto, že je vyslovene bláznivá až slapsticková a nikdy sa netvári, že by chcela v niečom zodpovedať realite. Postavy sú paradoxne tak nejak správne jednorozmerné, ale sú veľmi aktívne, čo je veľký klad. Všetko je prehnané, maximálne nereálne a absolútne mimo. Pokiaľ ste ale suchári a chcete riešiť logiku, tak sa filmu rozhodne vyhnite. Tvorcovia majú ten správny nahľad a ešte mi nedá nepodotknúť, že Marshall nakrútil o tri roky neskôr síce slávnejšiu romanťárnu, ale úplne odlišnú. Mne je sympatickejšie padanie cez palubu ako kúpanie sa vo vani s walkmanom. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)
  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama