Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi sentimentální hollywoodská romantická komedie o tom, co je v životě skutečně důležité. Film je cílen na typického amerického diváka tak silně, že ty správné americké hodnoty zastává jako z udělání právě rodinka vidláků z nejzastrčenějšího amerického zapadákova. Za vlasy přitažený, leč ve výsledku velmi milý snímek... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale o to více pak svižná, zábavná a hlavně nádherně pohodová romantická komedie o napravené a vyléčené zbohatlické slečince, i když s trochu nepravděpodobným scénářem (nemocnice, odvedení úplně cizího člověka atd.). Dobré herecké výkony v hlavních rolí, včetně těch malých spratků. Asi nejlepší komedie krásné a šarmantní Goldie Hawn, to bez pochyb. To píše:-)! Tedy to pivo:-) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro dvojku Hawn - Russell osudový film, kde se setkali, poznali, zamilovali a nakonec se vzali. Samotný příběh má takové osobité kouzlo...těžko popsat. Zkrátka je to komedie, na kterou když se kouknu po stý vždycky se zasměju...a nikdy mě ten film nepřestane bavit...Vcelku těžká práce se zdá být pro Goldie Hawnovou jelikož zde hraje bohatou a děsně namyšlenou postavu, ale po ztrátě paměti pravý opak a musím přiznat, že dobře. Celkově velice slušná komedie, na kterou se těžko zapomíná. ()

Rýža 

všechny recenze uživatele

Taková trošku pohádková osmdesátková romanťyka, ale vtipná, jeden z těch filmů, kterým s klidem odpustíte tu spoustu nedostatků, protože prakticky celou stopáž vám ze rtů nezmizí ten mírný úsměv. A Kurtovi s Goldie to krásně štymuje - aby taky ne, když to zas až tak nehráli:) A upjatá matinka je úplně kouzelná! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách mi byl námět velice povědomý. No není divu, když jsem už dříve viděl poměrně nový snímek Manžel na zkoušku, který je až na pohlaví všech protagonistů dokonalou kopií téhle osmdesátkové komedie. Nutno však říci, že "dokonalou" je myšleno v příběhové linii, ovšem co se týče hereckého obsazení, má Overboard z minulého století o dvě třídy navrch. Kurt Russell i Goldie Hawn hrají své role skvěle a ani jejich hlášky nezaostávají. Dojem lehce kazí nepochopitelný "imitátorský" hlas nejmladšího Deanova syna a v některých momentech je humor až příliš přitažený za vlasy (a někdy narušuje plynulost děje, což mi přišlo škoda obzvlášť v jednom z vážnějších momentů), ale zato skvělá Silvestriho hudba povedeně vystihuje atmosféru této komedie, která byla ještě natočena v době, kdy jsme se nemuseli pozastavovat nad infantilností humoru některých současných komedií. Ideální oddechovka na klidný večer. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)
  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno