Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Ach, to je tak, když si děti myslí, že dospělí to mají snadné a mohou dělat všechno, co se jim zlíbí. Aneb dávej pozor, na to co si přeješ, může se to splnit :-). Ten film mám moc ráda. Tom Hanks ve svých zaječích létech je tady k zulíbání, zápletka funguje a potenciál je využitý hodně slušně. A tu pianovou scénu můžu vidět stále dokola a pořád mě baví. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Big suprises a) Tom Hanks coby mládě byl docela fešák b) hravější, než bych doufala, méně rozjuchané, než bych čekala c) duet na klavíru pomocí zadních končetin je bezkonkurenčně nejlepší čtyřnožka, kterou jsem měla tu čest vidět d) tatínek dvojčat Walshových je ve všech rolích slizký d) velký zlý svět čeká, až ho zachrání malé hodné děti e) zatímco Tom usiloval o zrychlenou evoluci, já už od dvanácti chci, aby mi bylo dvanáct. Dle mých příspěvků a vašich reakcí se mi to daří. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z tech Hanksovo ranejch komedii je tahle asi moje nejoblibenejsi, ale precejen film drobet zestarnul a kdyz jsem ho ted po case videl, uz jsem se zas tak moc nebavil. Nejvetsi problem je totiz v delce, minimalne o takovejch 20 minut by sel zkratit, hlavne protahovanej konec. Jinak pribeh je zajimavej, je to fakt film pro celou rodinu, Hanks hraje perfektne a ze to je dospele vypadajici kluk mu clovek veri celou dobu. Obcas je film dojemnej, obcas je to naopak slusna sranda, ale nikdy to nezklouzne do nejaky trapnosti. Slusny 4*. ()

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Krásný a příjemný rodinný film. Absolutně skvěle zahraná role, malého třináctiletého klučiny, který se dostává do nemilosrdného světa. Nejvíce se mi líbily ty okamžiky, kdy Josh vymýšlel a kritizoval hračky a seznámil se ze Susan, kde nastávaly v celku vtipné okamžiky, u kterých jsem se i zasmál. Nápad tady byl a líbil se mi ! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Všetci máme v sebe to detské správanie, vidieť to už len na tom, ako sa radi stále hráme. Navyše predajcovia hračiek sa niekedy tak vcítia do svojej práce, že sa správajú tak, ako tu hlavná postava, lebo iba keď poznajú detské predstavy, iba vtedy im môžu navrhnúť niečo, čo by ich bavilo, až sa to niekedy preháňa. Na hlavný motív tohto filmu sa natočili už aj iné, no toto aj keď trocha naivné dielo s takými umelými ničnehovoriacimi výrazmi je milé, zábavné, miestami uletené, možno vo mne hrá trochu aj nostalgia, no podľa mňa je celkom zvládnuté. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Rozpočet filmu byl 18 miliónů amerických dolarů. (HellFire)
  • Počítačová hra "Cavern of the Evil Wizard", kterou hraje Josh (Tom Hanks), byla vytvořena speciálně pro film. (Hpatrik)
  • Přesně na místo, kde ve filmu stál automat na předpovědi, byl později ve skutečnosti umístěn automat na Pepsi Colu. (Ruuzha)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama