Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Takmer ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď jednotlivé komponenty pre natočenie zaujímavého/napínavého filmu do seba nepasujú. Nejednotná réžia s nejednotným striedaním dynamických a statických scén a nesprávne využívanie potenciálu skvelých a skúsených hercov. Škoda za to –u Netflixu (až na minimum výnimiek) stále platí, že kvantita ide na úkor kvality. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu srovnat v hlavě o čem to vlastně celé bylo. Chvilku se to tváří jako klasický novinářský thriller, ve kterém se mladá žurnalistka snaží odhalit paseku, kterou Státy ve Střední Americe napáchaly, aby z ní byla za chvilku obchodnice se zbraněmi zastupující indisponovaného otce. A do toho řeší vztahy s dcerkou a prostor tu dostane i rakovina prsu, což jsou věci hrající tu naprosto bezvýznamnou roli. A zmatený scénář režisérce zjevně nestačil, tak to vše okořenila předlouhými nezáživnými dialogy, které snad i něco vysvětlily, ale mě bohužel dělalo obrovské potíže je vnímat. Jediným pozitivem filmu jen Anne Hathaway, která mě jednoduše baví a byla by schopna film utáhnout i sama, ale tady prostě nebylo nic, co by se táhnout dalo. 25% ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně obsazené drama, ovšem neskutečně mizerně natočené. Silně průměrný děj, absolutně bez atmosféry a zvratů, působí velmi zmatečně a místy ani moc nedává smysl. Film jako takový nemá žádný spád, je jedna velká nuda, kterou bohužel nezachrání ani již zmíněné slibné herecké obsazení. Herci, díky nemožnému scénáři, podávají zcela průměrné výkony a vůbec nemají čím zaujmout. Tohle je od Netflixu opravdu velký přešlap a další zbytečné, mizerně natočené krimi-drama. 0/10. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

...byl to scénář, nebo jenom nějaké náhodné seskupení rostlin? Při projekci jsem si připadal jako Dick McMahon, který sice každý den zapomene na smrt své bývalé ženy, ale pořád si ten život, v mém případě tenhle popletený biják, dokáže užít. Anne (mimo jiné v maxisukni a s košem ovoce na hlavě) velmi dobrá. Za Tobyho hoteliéra jedna zmatená hvězda navíc. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zařízla po 30 minutách, protože už jenom co tam na začátku Anne říká svým vnitřním hlasem vůbec nedávalo smysl. Tak jsem ještě chvíli čekala a potom co tam začal předvádět Willem Dafoe a Ann s tím prodejem zbraní už bylo na mě moc. Navíc tam každý šíleně tlačil na pilu, ale ve výsledku z toho nevylezl ani ždibínek nějaké emoce a nějaké logiky. Za mě 25% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama