Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu srovnat v hlavě o čem to vlastně celé bylo. Chvilku se to tváří jako klasický novinářský thriller, ve kterém se mladá žurnalistka snaží odhalit paseku, kterou Státy ve Střední Americe napáchaly, aby z ní byla za chvilku obchodnice se zbraněmi zastupující indisponovaného otce. A do toho řeší vztahy s dcerkou a prostor tu dostane i rakovina prsu, což jsou věci hrající tu naprosto bezvýznamnou roli. A zmatený scénář režisérce zjevně nestačil, tak to vše okořenila předlouhými nezáživnými dialogy, které snad i něco vysvětlily, ale mě bohužel dělalo obrovské potíže je vnímat. Jediným pozitivem filmu jen Anne Hathaway, která mě jednoduše baví a byla by schopna film utáhnout i sama, ale tady prostě nebylo nic, co by se táhnout dalo. 25% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Takmer ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď jednotlivé komponenty pre natočenie zaujímavého/napínavého filmu do seba nepasujú. Nejednotná réžia s nejednotným striedaním dynamických a statických scén a nesprávne využívanie potenciálu skvelých a skúsených hercov. Škoda za to –u Netflixu (až na minimum výnimiek) stále platí, že kvantita ide na úkor kvality. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ďalšia naliehavá kvantita od N. Skôr by sa už mali konečne zabrzdiť a začať točiť kvalitné filmy a seriály. S týmito streamovacími kanálmi končím lebo sa neoplatí si predplatiť niečo, čo poslednú dobu točí ako na bežiacom páse aby predbehli konkurenciu. No a k k tomuto snímku... Strata času lebo hlúpe dialogové okienko prevyšuje nad inteligenciou. Zaspal som od nudy 3x a vôbec som po prebudení nemal nutkanie to vrátiť tam, čo som prespal. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Z produkce Netflixu zas někdo změknul k naplnění televizního seznamu a utrousil peněženku, ukecal řadu zajímavých hereckých hlav, které složitě odříkávají kudrlinkový text k tomu, aby se děj někam nenápadně posunoval. Nemá to sexapeal, nemá to dramatický tah, k postavám těžko přirostete, každá tam má svůj až umělecko-prudérní řečnický patost a pak někam zmizí. Má to dojmuvšího Dafoeho a obtloustlého Afflecka, který všechno jako správný americký patriot zamete pod koberec. Linka vám nakonec dá smysl, ale takovým zbytečným a citově nesourodým způsobem..30% PS: příště to paní režisérko zkuste na Edwarda Zwicka. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama