Reklama

Reklama

Zabiják proti své vůli

  • Velká Británie Guns Akimbo (více)
Trailer 2

Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe) je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx (Samara Weaving), která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (254)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Samaru Weaving som do minulého roka nejako neregistroval. Za posledného cca pol roka je toto však už jej tretí film (Krvavá nevěsta, The Babysitter). A majú spoločných menovateľov. Samopal či brokovnica v ruke, boj o život, a to všetko v humornom duchu. Guns Akimbo je najslabším výstrelom. Daniel Radcliffe tu síce úspešne uteká tieňu HP, ale film je až priveľmi rozjuchaný. Chcú tu hádzať drsné hlášky (vyliž mi klitoris), hýriť počítačovou grafikou, mať Mad Max zloduchov a podobne. Sú tu fajn nápady (prišrubované zbrane k rukám, ktoré znepríjemnia všetky bežné činnosti), ale ako celok je to preplácaný mišmaš u ktorého príbeh totálne serie na aspoň minimálnu logiku. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Hezky vizuálně zpracovaná, vtipná akční taškařice. Něco ve stylu třeba Gamer, Crank apod. Do půlky to bylo hodně fajn, ale pak to začalo jaksi stagnovat ve všech ohledech. Radclife je zde hodně v pohodě, svoji roli zvládá v rámci žánru dobře. Ještě víc fajn je Samara W., která mi zde padla mnohem víc než v Krvavé nevěstě. V rámci nemocenský, po ránu v přítmí to splnilo svůj účel. Na druhou stranu je to myšlenkově volovina dělaná pouze a jen na efekt (a někdy to bylo ještě blbější, co snáším já ...). ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Pistolruký Edward v naprosto bizarní akční jízdě, která nešetří výbuchy a opravdu nadupanými hláškami. Opravdu se mi líbí, jakým směrem se Radcliffe vydal, protože ač jsem ho jako Harryho úplně nemusel, tak mu přicházím pomalu na chuť. Díky nějaký kutilský fintě, že by i Přemek Podlaha čuměl, se z internetovýho trolla lůzr stane lůzrem, ale se 100 náboji. Příběhově mi to trochu připomíná Rallye smrti sprsklou s Kick-assem a Wanted. Jo, vidím tam inspiraci z těchto filmů (a určitě i dalších), přesto to není vykrádačka. A já se přiznám, že jsem vypnul a náramně si tuhle šílenost vychutnal! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Guns Akimbo" sa nakoniec ukázalo ako skutočne dobre spracovaná akčná komédia. S potenciálom na pokračovanie. A nemal by som problém sa naň pozrieť. Film má dostatok energie, je vizuálne strhujúci a má dobré postavy, ktoré nás vedia udržať v pozornosti. Je zaujímavé vidieť ako sa Miles počas tejto akcie začne meniť. Plus je pravda, že aj Nix je veľmi zaujímavá postava a Samara Waving si to užíva teda plnohodnotne. Myslím si, že dala asi do tejto postavy úplne všetko. A fungovalo to dobre. Na niektorých miestach to vie byť jemne predvídateľné (pokiaľ dávate pozor a viete si spájať jednotlivé kúsky do seba), no vôbec mi to nevadilo. Pretože istým spôsobom som aj chcel, aby to daným smerom nakoniec išlo. Zloduch filmu je trošku komická figúrka, no súčasne je aj poriadne nebezpečný. A celkom šialený. Komediálne momentky fungujú a dokonca Nix bude mať aj celkom slušnú minulosť, ktorú spoznáme. Myslím si, že ak máte radi akčné komédie, tak tento film by som na vašom mieste nevynechal. Ide o kvalitne spracovanú akčnú komédiu, ktorá rozhodne pobaví. Hodnotenie: B+ ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vlastně to byla taková velká ptákovina. Příběh byl naprosto přímočarý a tvůrci se s žádnými velkými zvraty nezabývali, ale ve filmu se dala nalézt ucházející akce a občas moc dobré vtipy. I přesto, že jsem z počátku rozhodoval mezi pouhými dvěma až třemi hvězdami, to nakonec rozhodně není špatný film. 55% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama