Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

mm13 

všechny recenze uživatele

Taký televízny tak trochu miš-maš thriller bez poriadneho ksichtu, ktorý neurazí len preto, že má sympatické obsadenie, ktorému vládne Kinnaman a Pike (a de Armas to prizdobuje). Nevadí mi, že som to videl, je asi ten naj kompliment, aký tu dokážem vystrúhať, nič zázračné (nevídané) sa tu ale nestalo. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, jemuž sice nebyla upřena nějaká výraznější mediální pozornost, ale i tak bych doporučil tomuto snímku dát šanci. Snímek natočila jména, která mi sice ve světě filmu nic moc neříkají, ale po zhlédnutí mohu s čistým svědomím říct, že ostudu si neudělali. Ono už samotné herecké obsazení slibovalo nadprůměrnou podívanou, přidejte k tomu atraktivní téma (kde jinde nakouknete do fungování polského gangu) a propadák se z toho stát nemohl. Joel Kinnaman excelentní, věřil jsem mu drsnější tvář, když s někým sváděl bitku jeden na jednoho, ale i tu citlivější polovinu, kdy mu záleželo na jeho rodině. Vedlejší postavy ucházející, zazářila herecká dvojka ztvárňující Poláky (Eugene Lipinski a Mateusz Kościukiewicz), moc prostoru neobdrželi, ale z minima vyždímali maximum. Zápletka se sice asi nedá zařadit mezi ty nejvíce inovativní (část ve vězení mohla být delší), ale ani neurazí. Jen trochu zklame uspěchané finále, kde to tvůrci urychlili a několik věcí zůstalo zbytečně otevřených. I tak ale 65 % ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedený krimi thriller (ty chybějící žánry už jsou na té naší databázi na pováženou!), kde se odhadem dvě třetiny nehtohryzně a napínavě neděje vlastně vůbec nic. Což prosím nechápat jako výtku.  Díky promyšlenému (bez ironie) scénáři  a nejen typově přesným hercům se divák rozhodně ani tři vteřiny nenudí.   Výbušný závěr už možná byl lehce fantaskní, stejně jako náhlá Owenova nedovtipnost, přesto jsem neměl pocit "taktické věrohodnosti", díkybohu. Čtyři spokojené. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obohratá zápletka o informátorovi medzi drogovými priekupníkmi. Chvíľu sa to odohráva vonku a na chvíľu sa dej presunie aj do basy, ale zase nič nové film neprináša. Dokonca ani hlavná línia o FBI, ktorá svojho informátora zakaždým podráža, nie je nová. Naviac celý film je podaný strašne nezáživne a uspávajúco. Jediné napätie vo filme vyplýva z pátrania detektíva, ktorý sa snaží odhaliť vraha svojho parťáka a tak postupne nabúrava plány FBI. Divné pojatie filmu. Hlavným kladom filmu je Kinnaman, ktorý podáva skvelý výkon, ale bohužiaľ len v priemernom filme. Ana de Armas vyzerá totálne hot aj s účesom, ktorý nemusím. Clive Owen je tu znova za takého protivného zmrda. Som zvedavý či si ešte niekedy zahrá kvalitnú postavu v dobrom filme. Takže celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama