Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

mm13 

všechny recenze uživatele

Taký televízny tak trochu miš-maš thriller bez poriadneho ksichtu, ktorý neurazí len preto, že má sympatické obsadenie, ktorému vládne Kinnaman a Pike (a de Armas to prizdobuje). Nevadí mi, že som to videl, je asi ten naj kompliment, aký tu dokážem vystrúhať, nič zázračné (nevídané) sa tu ale nestalo. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Keď neskoro v noci naďabím na nejaký film, logicky predpokladám, že to bude niečo zo šedej zóny. Ani od Troch sekúnd, na ktoré som naďabil päť minút po začiatku, som nečakal nič iné. Ale postupne ma dej vťahoval do seba, čo nakoniec vyústilo do absolvovania celého filmu. V konečnom dôsledku si myslím, že ide o zaujímavý film, v ktorom sa tvorcovia síce nevyhli niekoľkým zbytočným chybám, ale na druhej strane oživili príbeh zopár novinkami. Obsadenie hereckých úloh sa celkom vydarilo, tak prečo nepovažovať tento nočný príspevok za nadpriemerný? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý poctivý thriller o chlapíkovi, který se dostal mezi mlýnská kola a přesto to nevzdal. Scénář není nijak zvlášť originální, ale je dostatečně hutný a s tématikou kriminality a praktik FBI pracuje na výbornou. Joel Kinnaman umí postavu Pietra prodat. Jako vždy je uvěřitelný, nepřehrává a navíc umí svým postavám dodat vnitřní napětí, které diváka přiměje mu fandit. Účasti větších jmen moc nerozumím...Owen i Pike si svoje odvedli, ale nějakého velkého hereckého umu nebylo třeba...a taky se ani nekonal. Jejich role by zvládl kdokoliv dostatečně charismatický. Třeba jako Common, kterýmu postava zarputilého detektiva parádně sedla. To ale není výtka; ve skutečnosti mě vlastně ani nenapadá, proč nedat plný počet hvězd. Přesto je nedám, chybí mi tam nějaká wow scéna, která by mi po skončení filmu v hlavě zůstala. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama