Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající snímek, jehož největší předností je našlapané herecké obsazení. The Informer se mimoto může rovněž pochlubit i zajímavým příběhem, který je sice poněkud přímočarý, avšak v tomto případě to skoro vůbec nevadí. Rovněž potěší i zapojení polské mafie, která ve snímcích "západní" produkce není moc častou složkou. Zamrzí zde jen velmi chatrný scénář a občasné nepochopitelné chování postav. Až na tyto detaily se tedy jedná o nenáročnou jednohubku na večer, která v rámci svých možností dokáže poměrně dobře zabavit. „I don't have kids, I would suffer too much if something happened to them.“ ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný film nie kvôli krvi, ale kvôli fakt že dramatickej rovine a veľkej uveritelnosti. Nehrá sa to na žiadnu veľkú akciu ani krvák, hrá sa to na svinskú realitu. Pre toto by som nikdy nerobil informátora. Pre mňa osobne veľmi dobrý tvrdý film. A Joel Kinnaman je dobrý prehliadaný herec. Objektívne za štyri hviezdy, z dôvodu nízkeho hodnotenia na ČSFD dvíham o jednu hore. Takýchto filmov treba viac a treba to aj náležite oceniť. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Bonzák se mi válel v blbníčku od doby, kdy jsem uviděl první trailer, neb jsem cítil ve vzduchu dalšího Pistolníka, leč jelikož brzy zmodral, odvážil jsem se na něj až poté, co mi několik jedinců z mé topky našeptalo, že zde zase – podobně jako u zmíněného Šónova kusu – řádí místní klika pravidelných konzumentů Šalamounova hovna. A vskutku! Takto kvalitně napínající, odsýpající, plnokrevný, od A do Z excelentně obsazený a zahraný (Trouba dokonale slizký, madafaka Komouš dokonale černý, Žoel dokonale dokonalý, ale největší poklonou musím vyseknout paní Píkové, která by ty mrazivé frigidní černé vdovy mohla přednášet na univerzitě, pročež mi z ní zase dvě hodiny zalézaly kulky), na vymazleném scénáři postavený thriller jsem neviděl… no, ano, asi právě od výše zmíněného Šónova kusu (pročež odvolávám netflixího Tripla). Jako milý bonus též hodnotím skutečnost, že autentičnost místních temných sil nebude mít problém představit si asi nikdo, kdo se někdy náhodou nachomýtl na nádraží ve chvíli, kdy po prohraném zápase odjížděli fandové Baníku, či navštívil hokejové utkání v Havířově (nebo si tamtéž dokonce zaskočil po zápase na pizzu). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama