Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý poctivý thriller o chlapíkovi, který se dostal mezi mlýnská kola a přesto to nevzdal. Scénář není nijak zvlášť originální, ale je dostatečně hutný a s tématikou kriminality a praktik FBI pracuje na výbornou. Joel Kinnaman umí postavu Pietra prodat. Jako vždy je uvěřitelný, nepřehrává a navíc umí svým postavám dodat vnitřní napětí, které diváka přiměje mu fandit. Účasti větších jmen moc nerozumím...Owen i Pike si svoje odvedli, ale nějakého velkého hereckého umu nebylo třeba...a taky se ani nekonal. Jejich role by zvládl kdokoliv dostatečně charismatický. Třeba jako Common, kterýmu postava zarputilého detektiva parádně sedla. To ale není výtka; ve skutečnosti mě vlastně ani nenapadá, proč nedat plný počet hvězd. Přesto je nedám, chybí mi tam nějaká wow scéna, která by mi po skončení filmu v hlavě zůstala. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Taký televízny tak trochu miš-maš thriller bez poriadneho ksichtu, ktorý neurazí len preto, že má sympatické obsadenie, ktorému vládne Kinnaman a Pike (a de Armas to prizdobuje). Nevadí mi, že som to videl, je asi ten naj kompliment, aký tu dokážem vystrúhať, nič zázračné (nevídané) sa tu ale nestalo. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu je dobrá, napínavá. Nechýba napätie a množstvo intríg, ale v konečnom dôsledku zostal pocit, že chýba poriadna zápletka. Vývoj postáv viazne, najmä čo sa týka jurisdikcie a konečného riešenia. Akoby to chcelo kamsi pokračovať... Konanie a rozhodnutia hlavnej postavy boli divné, asi bolo cieľom, aby podporili obsah príbehu. Na hudbu, kameru ani strih sa nebudem sťažovať. Slabina bola v príbehu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama