Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

InJo 

všechny recenze uživatele

Retrospektivní wannabe ritchieovská revenge gangsterka se Scottem Adkinsem? Ano, a kupodivu to funguje velice dobře! I když asi největším překvapením je, že je to fajn podívaná i ve scénách, v nichž Adkins (imho stále ve vrcholné formě) nikoho neukope k smrti (bitky mají celkově vysoký standard, všechny jsou přehledně nasnímané, brutální a krvavé). ;-) Prosil bych vícero podobně potěšujících direct-to-video béček! 70 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poctivá brutální řezničina, ve které se zjizvené hovado s vymlácenými zuby rozhodne pomstít lidem, kteří ho podrazili. Tady si Johnson na nic nehraje. Stačilo upravit Adkinsovi trochu fasádu a poslat ho řezat všechno a všechny. Proti němu postavil další mlátičku v podobě Fairbrasse, i když ten tu své pověsti přeci jen zůstává něco dlužen, a standardní potravu pro pěsti okořenil několika známými ksichty jako jsou Moran nebo Gregory. Dostal jsem přesně to, co jsem čekal a ještě něco navíc, protože režisérovi se celému příběhu podařilo vtisknout jistou osudovost. 80% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď nerátam sériu Undisputed, tak sa jedna s prehľadom o najlepší Adkinsov film. Príbeh je pomerne jednoduchý a aj tu hraje rolu pomsta, tak ako u väčšiny jeho filmov, no tento krát film začne v polke a prostredníctvom flasbackov sa nám postupne odhaľuje čo sa stalo. A práve tým je tento film odlišný od jeho predošlých. Navyše mu tato rola extra drsňáka veľmi sedí a akcie sú v jeho podaní opäť lahodne a záver je brutálny masaker. 75% - 4* ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie prehodilo film fo červena. Ale fajn, patrí mu to. Minimálne za výborné a originálne poňaté rozprávanie príbehu (tá chronologická rošáda bol fakt zaujímavý nápad a myslím, že na tom sa celý film začal stavať). Akcia bola ... No... v zásade ok na západné pomery. Od Adkinsa zakaždým očakávam, žedostanem Yuriho a potom som zväčša sklamaný. Ale to je môj problém, nie toho ktorého filmu. Ale čím ma tento tu milo prekvapil. A síce hraním. Nebol to prerod postavy ala Serpico, ale ako sa od slušnuňkého synáčika stávalo to zvíra so železným chrupom a dopáleným xichtom. To som si užíval. Ako samozrejme aj finálne praskanie kostí. (A malý žmurk smerom k fanúšikom Pulp Fiction, ktorý evidentne v rozprávaní slúži ako predloha). Ten kus naivity nemám potrebu pri takýchto filmoch riešiť. Bolo to fajn. Jo a hudobné podfarbenie na štýl Chi-mai. Veľmi príjemné. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Trošku to přeženu, ale pro mě osobně takových Osm hrozných druhé, možná třetí cenové. Pokud se tohoto příměru budu držet, řeknu to asi takto. Když do takové hospody půjdete v riflích, pohodlným a volným triku, objednáte si řízek nebo třeba guláš s knedlíkem budete většinou spokojeni. Zkrátka dostanete co jste čekali. A to samé platí tu. Konverzačka v baru s nejdrsnějším Scottem jakýho pamatuju. V průběhu skládáte dílky mozaiky a čekáte na finále. Když to skončí, klidně necháte tomu protivnýmu výčepnímu něco navíc. Protože jste se toho řízku vlastně parádně přežrali. 80 procent v rámci ranku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)

Reklama

Reklama