Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (232)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Vždy ma poteší, ak sa z ničoho nič dostane ku mne totálne skvelá záležitosť, ktorá ma dokáže prekvapovať po celej dĺžke. Originalita je vzácna a tej je tu dostatok. Pri tomto filme je dôležité nič nevedieť. Nepozri si popis, nezapni si trailer a neotvor žiaden obrázok. Iba si to zapni a užívaj si túto parádnu záležitosť. ;) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější zpracování motivů hollywoodských blockbusterů do malého indie filmu, který si od nich současně drží odstup, a svým důvtipem na ně kouká sezhora. Překvapení roku. Vymyšlené tak, aby nejdříve vzbuzovalo otázky a umně lhalo tělem, pak překvapovalo odkrývaním originálního filmového světa, a následně emocionálně angažovalo a nejférovější možnou hrou s divákem - bez jediné pouze-na-efekt scény - zprostředkovalo bombastický zážitek s vodopádem neotřelých nápadů. Výborný herecký výkon malé Lexy Kolker. Nekoukejte na trailery, nečtěte dějové synopse! [Sitges FF] ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Příjemná sci-fi jednohubka, která parádně funguje ve chvíli, kdy o filmu absolutně nic nevíte.. Potom vás pohltí naprosto divný a tajemný Emile Hirsch a jeho obdarovaná dcera.. K nim se pak přidá napůl pedofilní dědeček a mamka, která je tak napůl Superman.. Zní to šíleně? To je teprve začátek.. Tento film bych však šel natáhnout na víc dílů.. A to se neodvažuji tvrdit u moc filmů.. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Paráda ! Hodně zajímavej, naprosto nepředvídatelnej, skvěle vymyšlenej i zahranej film. Jediný, na čem ztrácí, tak je nízkej rozpočet a amatérský speciální efekty. Ale jinak fakt supr. Hlavně si o tom nic nečtěte, protože do dobré poloviny nebudete chápat která bije a o čem to je. Třicet minut mě to fakt nudilo a sralo, ale jak to pak do sebe začne zapadat, co se tam pak děje a finále !! wooow!! Mazec!! Ve výsledku fakt nádhernej film. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Na začiatku som si pomyslel, že to bude zas ten istý námet o ochrane dieťaťa pred vonkajším svetom (to už tu bolo viacero krát). Ale samozrejme, veril som, že sa príbeh nejako rozvinie a prinesie niečo originálne. A tak sa aj stalo - originálne to rozhodne bolo, avšak vôbec nie tým spôsobom aký by som dokázal oceniť. Nemám nič proti sci-fi, keď dokáže ponúknuť dobrý koncept bez extrémov. Ale toto žiaľ nebol ten prípad... Také tlačenie na pílu s totálne absurdným postapokalyptickým konceptom, to som už dlho nevidel. Maximálne hlúpa a trápna zlátanina. Po veľmi dlhej dobe dávam hodnotenie Odpad! (toto dávam fakt ojedinele, ale teraz nemôžem inak). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 8. září 2018. (rafix)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama