Reklama

Reklama

Záhadná bouře

  • Španělsko Durante la tormenta (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V den pádu Berlínské zdi se nad Španělskem točí zvláštní bouře a malý chlapec slyší v domě přes ulici hluk souboje a jde se do obydlí sousedů podívat. Tam spatří muže s krvavým nožem stojícím nad mrtvou manželkou. Chlapec v panice prchá a venku na ulici ho přejede auto. Po mnoha letech přichází identická bouře a Vera Roy (Adriana Ugarte) najde ve svém domě starou kameru a televizor. Když si chce se svým manželem pustit staré nahrávky, ještě netuší, že působení nevyzpytatelného přírodního jevu jí několikrát změní život takovým způsobem, jaký si do té chvíle nedokázala ani představit. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku jsem si říkal, holka nepokoušej osud a neobracej minulost, můžeš být se zlou potázána. A ona i přes osobnostní hysterii neváhala a realitu převrátila. Adriana Ugarte je sice krásná a zároveň nosná část příběhu, ale kdyby nebyla tak hysterická, vůbec by k tomu převrácení historie nemuselo dojít. To, že změníte chod dějin, může způsobit cokoliv. To přece ví už třeba i malé dítě políbené teorií chaosu. Nicméně, budiž. Film Záhadná bouře by se bez toho neobešel a hlavně ta bouře, co se přehnala několik dní Španělskem, by pak neměla vůbec žádný smysl. Výsledek je ale více než solidní. Netflix má na španělské tvůrce čmuch. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Spanielska filmova tvorba je z roka na rok lepsia a lepsia,potvrdzuje to aj tymto vyborne natocenym mysterioznym thrillerom,ktory ma hlavu aj patu a krasne do seba zapada,k tomu vsetkemu skvely namet i spracovanie,fajn herci a Adriana Ugarte by stala za hriech,jednoducho povedane je to inteligentny film,cestovanie v case je super,to sa mi lubi...:-) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYLA TO NOC, JAKO TA DNEŠNÍ. TAKOVÁ BOUŘKA.…“ /// Lehce hororová atmosféra a příběh, ve kterým časovej zlom udělá z jedný paní magora. Asi nemá moc smysl dumat nad časoprostorovejma zákonitostmi. Příběh je zajímavej, hlavně tím, že magorem nemá bejt jenom ta paní, ale vobčas i divák. Ovšem skloubit všechny aspekty – horor, thriller, sci-fi, romantiku a hlavně emoce se podařilo tak na půl. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často mi říkaj, že mám vyhledat pomoc. 2.) Zničeho nic se našel kufr s mojí starou. 3.) Thx za titule „DavidKruz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho tak trochu novodobý Butterfly efect, ale těch časovejch rovin tam zas tolik nebylo. Takže se to podobalo spíš frekvenci, ale místo naloženýho scifi to bylo spíš krimi drama. Víc jak polovinu filmu to byl slušnej guláš, až posledních 20 min. začalo odpovídat na otázky, ale vzhledem k tomu že to mělo 2 hod., to bylo chvílema moc natahovaný. Já takový nadšení tady nesdílím. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný pohrávání s paradoxy při jízdě časem. Tématicky i kvalitou srovnatelný s Frekvencí či hustym serošem Dark. A i když né zas tak složitý jako zmiňovaný seriál (ale o to možná i líp), chvílema předvidatelný (přesto nechybí překvapivé momenty) a nějaké logické mouchy se také najdou, přesto mě to bavilo moc, napínavý dostatečně a vše do sebe ve finále celkem pěkně zapadne.  Španěláci teda v posledním období docela jedou! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když se Vera (Adriana Ugarte) vloupe do domu, lze si na zdi všimnout kalendáře, který zobrazuje rok 2017. Děj filmu se ale odehrává v letech 1989 a 2014. (vojacekr)
  • V jedné části filmu, když se malý Nico vrací domů, si můžeme všimnout, že nese v ruce skateboard a má na sobě úplně stejné oblečení jako Marty McFly z Návrat do budoucnosti (1985). Akorát že Marty měl vestu červenou. (SeBig)

Reklama

Reklama