Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Callum a Rayla hledají způsob, jak zničit Aaravose, a jejich kamarádi musí vzdorovat zákeřným úmyslům tohohle elfa v Xadii i Katolisu. (Netflix)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedená série plná vývoje charakterů, vývoje vztahů, vývoje příběhu, vývoje konfliktů… Zkrátka tady se opravdu vše pohybovalo kupředu v příjemném a svižném tempu a já se ani na chvíli nenudil. Dostal jsem spoustu uvěřitelných a silných emocí, hodně vizuálně i atmosféricky povedených scén, několik zajímavých backstory… Dokonce i ten humor, který mi v předchozích sezónách docela vadil (nebo spíš tak nějak nebyl pro mě), se tu v podstatě dostal jen do jedné epizody, v které jsem si tak užil spoustu slovních hříček na téma „houba“, a tak mi skoro vůbec nekazil zážitek. Pořád se dělo něco zajímavého, v každém díle jsem se něco dozvěděl, viděl jsem pár nových míst a tvorů. Navíc vše hezky směřuje do velkého finále, hlavně teď když SPOILER je místní „Voldemort“ konečně zpátky KONEC SPOILERU. A právě hlavně díky tomu konci se na další sezónu hodně těším. Tvůrcům se zkrátka tentokrát podařilo mě přikovat k obrazovce, upoutat, zaujmout, zabavit, nadchnout. Za mě spokojenost a tahle šestá kniha s názvem „Hvězdy“ byla podle mě skoro tak dobrá jako „Slunce“, takže si zaslouží 4 velmi silné hvězdy. 8,3/10 ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Here we go, KONEČNĚ se The Dragon Prince vrátil. Po dvou celkem klidných a né moc světoborných sérii mě tahle série posadila na zadek a sledoval ji s úplným nadšením a otevřenou pusou. Tvůrci si konečně připravili půdu na rozvíjení příběhu a skvěle uzavírají linky od minulých knih a připravuji tu finální, kde Aaravos začne dělat pořádný chaos a bordel. Co se mi strašně líbilo a dávám to jako velký klad je úplně jiný ton příběhu, je daleko vážnější, temnější a jde vidět, že jde fakt do tuhého a už to dávné není dětinská show, kde se především hrálo na humor. Nejvíce se mi líbila linka s Raylou a Callumem, kde se především vyvíjel jejich vztah a konečně se dořešil vnitřní spor mezi jejich vztahem. I ostatní linky nebyli náhodou vůbec špatné, Virenovo vykoupení bylo skvělé a emotivní a jsem rád, jakým směrem tvůrci příběh postavy vedli. Minulých recenzi jsem chválil taktéž lokace i hudbu a tady musím též pokračovat, protože to tvůrci prostě umí, miluju to a věřím, že v sedmé a nejspíše v poslední sérii to dotáhnout stejně, jak minule. Upřímně, jsem hrozně nadšen že tahle série se povedla, moc jsem si přál aby mě bavila a abych se mi vrátilo to nadšení a napětí, jaký jsem měl když jsem sledoval první tři knihy. A ono se to fakt stalo. Moc se těším na poslední sérii, ale zároveň už teď vím, že loučení s tímhle světem bude těžký. Snad příští kniha obstojí zaslouženému zakončení. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si zo mňa robíte srandu... Od začiatku som bola presvedčená, že šiesta séria bude posledná. Každá predsa niesla názov jedného zo šiestich primárnych zdrojov mágie, takže by to dávalo zmysel, no niekde v priebehu tejto mi napadlo, že existuje temná mágia a mnoho ďalších... Tušila som, že nebude koniec, ale neviem, či je to dobré alebo zlé. Verím v to najlepšie. Mnoho vecí sa uzavrelo a myslím, že zostal priestor len na hlavnú dejovú linku, takže pevne verím, že siedma séria bude naozaj záverečnou. Táto séria bola nabitá emóciami, pozitívnymi aj negatívnymi. Hneď prvá epizóda ma posadila na zadok a ja som sa pýtala, kam sa podel ten detský seriál, ktorým to ešte len na začiatku bolo. Môj mozog nedokázal spracovať ako sa z niečoho, čo by malo byť určené pre deti, mohlo vykľuť toto. Možno by som to v mladšom veku vnímala inak, no teraz vidím to posolstvo, ktoré dej prináša. Som si istá, že keby Dračí princ nebol animovaný, bol vy veľmi vysoko nad Hrou a tróny, Rodom draka a mnohými ďalšími seriálmi s fantasy tematikou, ktoré sú všeobecne označované za majstrovské diela. Dej sa posúva smerom, ktorý som neočakávala, ale zároveň nie som prekvapená. Konečne vieme niečo o Aaravosovi, Claudia opäť sklamala, Soren sa zamiloval len o tom ešte nevie (a nikto ma nepresvedčí o opaku), Ezran opäť preukázal, že hoci je najmladší, uvažuje najracionálnejšie, Viren dostal svoju redemption a Rayla s Callumom si konečne urovnali veci zo začiatku štvrtej série. Veľmi sa teším, čo bude ďalej a dúfam, že nebudem musieť čakať príliš dlho. ()

Reklama

Reklama