Reklama

Reklama

Catcalls

(festivalový název)
  • Irsko Catcalls
Krátkometrážní / Horor
Irsko, 2017, 9 min

Režie:

Kate Dolan

Scénář:

Kate Dolan

Kamera:

Piers McGrail

Hudba:

Steve Lynch
(další profese)

Obsahy(1)

Úchyláků je hromada. Pískají na vás, pokřikují obscénnosti, obtěžují. Muž, který masturbuje před náhodnými kolemjdoucími, tentokrát ale nezůstane nepotrestán. Vyhlédl si totiž špatnou oběť a i sexuální predátor se může stát kořistí. Minimálně v tomto hororovém snímku se společenskými přesahy. (Brněnská 16)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo chlapi bacha, když už to máte zapotřebí, tak si raději „hoňte“ doma. Přece jenom se může stát, že když budete coby zvrhlík otravovat děvčata na silnici (a nejenom v Irsku), tak se vám to může šeredně vymstít. Teď nemyslím, že by vás zažalovaly za pohoršení či snad psychickou ujmu z vašeho „trpaslíka“, ale taky by se mohlo stát, že se promění v něco mnohem zlověstnějšího, než je zasraná feministka a mohlo by to šeredně bolet…Ty dvě buchty vcelku slušné, ale zbytek byl dle mého dost nedotažený a coby divák v očekávání hororové podívané jsem byl dost ochuzen… ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Všetci muži sú úchylné svine, chúdence ženy obete. Autorku by som rád vyzval, aby si prečítala čoho všetkého sú schopné matky voči svojim potomkom mužského pohlavia, aby sa to jej trošku v hlave ustálilo. To na margo gender ideológie ktorá ruinuje filmový svet dnešných dní. Po obsahovej stránke plytké, ale od návratu muža domov velmi dobre natočené. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama