Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Watchmen: Legacy. Lindelof jde logicky jedinou možnou cestou, takže na původní Watchmeny i Minutemeny pouze vzpomíná a buduje svůj vlastní svět, který zákonitě spouští ideologická stavidla současnosti, přičemž stíhá být plně moderní, i přísně retro. Že to koncepčně působí jako nová řada Leftovers, nepřekvapí, překvapí ten okolní hejt, který je ve své argumentaci takový… roztomilý. PS: Hudba to posouvá minimálně o dva levely nahoru. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální koule Snyderova opusu to sice nemá, stejně tak promakanou estetiku i temný fikční svět se svými vlastními pravidly, ale pozor. Není to úplně daleko. Zdánlivě nereálný počin navázat tam, kde Snyder skončil se se svým filmem se podařil a vůbec to není špatné. Místy je to příjemný mix retra s modernou stejně jako o dekádu dříve, efekty slouží příběhu a ne naopak a je zcela zřejmé, že hlavní stavební kameny celého tohoto kolosu se snaží tvůrci seriálu ctít co možná nejvíce. Takže bude velmi zajímavé sledovat další díly. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém se stylizací a kostýmy. Princip držáků zbraní by bylo dobré vysvětlit a vůbec tady několik věcí působí dost nelogicky i na paralelní realitu. Tématicky to ale vypadá zajímavě, rasové problémy level 2.0. jen chybí zásadní propojení s historií Watchmen, pár zmínek o transdimenzionálním monstru a problik Manhattana jsou sakra málo. Jsem zvědavý co dál. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindelof mi po Cowboys & Aliens, Premetheusovi (Lost radšej rátať nebudem - musel by som na ARO pre zlyhanie orgánov s permanentnou sračku s grcaním) dojebal aj môj najoblúbenejší comics. Snyderovi Watchmeni boli pre každého, ale "doba sa zmenila" ako spieva Dylan v úvode filmu - nech žije korektnosť s Planétou O-PÍČ! Veď čo by to bolo dneska za produkciu, keby sa nespomenulo lynčovanie negrov alebo židov?! Chýbal mi tam už len Black Panther a jeho "Waka-waka-wakanda forever"! Lindelof je proste taký showrunner jako ja kozmonaut! ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Pro mě prozatím obrovské zklamání. Po velice povedené Umbrella akademy a excelentím The Boys jsem si říkal, že Watchmen pojedou v nastavených kolejích.... Šeredně jsem se ale zmílil. Unavené, pomalé, nudné, divné postavy bez špetky charizmatu.Prostě těžký podprůměr. Dám tomu šanci, už jen proto že film považuji za jeden z nejlepších komixových předělávek. za mě v tuhle chvíli 41% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama