Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (74)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není seriál, tohle je světový klenot. Jednoznačně nejpoutavější, nejzábavnější a nejlepší věc, která ve 21. století v kinematografii vznikla, protože držet 4 série takovouhle laťku a ve všech aspektech vynikat prostě nezvládne nic jiného než The Boys. Pátou sérii chci hned teď, protože čekat na ni fakt nezvládnu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čtvrté sezóně napíšu jen pár bodů, páč víc si vážně nezaslouží. Práce s postavami se zadrhla a pár jich vážně přesluhuje. Hlavní děj by se dal odvyprávět v polovině času. Sage jako postava je dobrý nápad, ale provedení kulhalo na obě nohy. Nezobrazil se žádný geniální, zlovolný plán. Spíše se nějak dotlačil do konce a věřit, že to byl plán nejchytřejší osoby na planetě, je smutné. Provedení nestálo za moc. Naštěstí je k dispozici pořad úžasný Homelander, narážky na současné dění a samozřejmě všedupřítomné krvavé násilí. Přesto se jedná o nejslabší sezóna seriálu. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se potvrzuje, že Boys jsou seriálem, na který se můžeme vždy spolehnout, že doručí kvalitu. I když jsem se těšil na každou novou epizodu, tak mi tato série přišla slabší než předchozí. Hlavně linky Frenchieho a Butchera mi přišly docela nezajímavé a s některými postavami mi přišlo, že tvůrci neví co dělat. Za to jak asi všichni ví, tak hvězdou této sérii je Homelander, který je fakt skvostný a nikdy nevíte co čekat. Nechuťáren zas přibylo a za mě až moc. Už mi to přišlo, že z povinnosti musí mít v každé epizodě něco. Furt to jsou ale Boys a furt si jedou svoje a s ničím se nemažou. Konec dobře navnadil na poslední sérii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Superhrdinske ambicie tentokrat prerataju az do vladnych a politickych ambicii. A hoci mnoho casti "taha" Homelander sam najdu sa opat pamatne a vtipne brutalitky, ktore sa presadia. Plati, ze serial si stale drzi svoju esenciu a bavi. Unavu a repetetivnost tvorcov nastastie zatial moc citit nejde, hoci zavahania tu boli. Zaverecny diel bol vyborny a hodne posunul dej a prepojil s niektorymi uz videnymi SUP-mi radikalne riesenia. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle seriál jsem se dlouho chystala a zkoukla ho prakticky za týden. A asi taky proto, že jsem se svezla na vlně nadšení z předchozích 3 sérií, i tahle mě bavila, přestože byla příběhově výrazně slabší. Velké zklamání ze směru, kterým se scénáristi rozhodli jít s Kimiko a Frenchiem - jakoby chtěli zahodit vše, co si v předchozích sériích vypracovali. Bavila mě nová postava Sage a její netradiční superschopnost. Top scény: odhalení senátorky; Hughie v sex dungeonu; vraždící ovce. Doufám, že v příští sérii už bude poslední showdown mezi Homelanderem, Butcherem a Ryanem a Kripke to nebude natahovat jako Supernatural. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • Kaskadéra Koye hraje John Koyama, držitel Emmy a opravdový koordinátor kaskadérů pro seriál. (NiWi)

Reklama

Reklama