Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (103)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám dojem, že by kvalita čtvrté řady byla výrazně horší, nicméně odráží aktuální situaci poměrně intenzivně a to očividně některým lidem nevoní, takže sázejí na review-bombing. Já si ovšem myslím, že čtvrtá řada velmi dobře připravila půdu pro pátou a současně finální, aniž by působilo jako výplňová. Jistě, některé scenáristické aspekty nebyly ideální, ale tohle se stávalo i v minulých řadách, takže nad tím dokáži přimhouřit oči. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem si stěžoval na předchozí řadu, tak fuha zlatej Soldier Boy. Všechny postavy už mě začínají solidně srát. Tahají to už jen dvě postavy - Butcher a Homelander, krom nich jsou už všichni vyblití, nezajímaví a v některých případech i na facku otravní - ano mluvím o Starlight, která v celé sérii na všechny jen řve a hraje si na oběť. Navíc si Erin Moriarty udělala kompletní plastiku obličeje a vypadá jak špatně udělaná vosková figurína sebe sama. Jak byla první série fresh, šokující a nekonvenčně zábavná, tak čtvrtá už se jen tak z posledních sil plazí a když už nemá vůli ani na to, tak vytahuje na sílu tlačené bizární pseudo-porno scény, které už jsou spíš k blití než k smíchu. Teď jen najít nový seriál který nahradí The Boys v mojí topce. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kripke se rozhodl, že v každé sudé sérii sešlápne nohu z plynu, a tak jako v slabší druhé i v té letošní čtvrté si vybírá svou nepříliš silnou chvilku, nejspíš aby nabral síly na to finále, kde od něj po tomhle rozjezdu všichni očekáváme velké věci. V samotném závěru rozdal karty slušně, tak bych si moc přál, aby nás už dále nezklamával a aby se všichni hrdinové i antihrdinové dočkali řádného konce. [viděno na Prime Video] ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři brutální série jsou najednou zazděné komorní čtvrtou, která má jediný cíl - vystavět cestičku do finální řady. A je to znát - každý díl se přifukuje něčím, co má být zajímavý, stejně jako celý děj a jako třešničku se tvůrci snaží do všech epizod nacpat sem tam nějakou epickou chuťovku, aby se divák příliš nenudil. Takže jak to celé pojmout? Má to pár skvělých momentů ale zkrátka vidíš, cítíš, vnímáš tu celou snahu nadojit toho diváka za ten jeho cecík pokud možno co nejvíce a vidíme se v další sérii. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (36)

  • Králík, kterého Butcher (Karl Urban) osvobodí, je Mr. Fuzzy Buzzy, což je jméno převzaté z komiksu. V komiksu byl Fuzzy Buzzy rosomák, který zabil prezidenta. (NiWi)
  • První natočenou scénou 4. série byla scéna, ve které Sage (Susan Heyward) mluví se členy Hometeamers. (NiWi)

Reklama

Reklama