Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Podle ukázek s lítacíma masožravýma ovcama apod. jsem už už čekal průser a že autorům dojdou nápady-opak je však pravdou!!!U této série jsem se bavil stejně dobře,jako u těch předešlých,akorát mám pocit,že si Butcher a hlavně HOMELANDER ukradli celou sérii prakticky pro sebe,i když některé postavy v ní dostali mnohem víc prostoru,něž bylo zvykem(konkrétně The Deep,Ryan a A-Train+ty nový)..Herectví Anthonyho Starra je prostě famózní a to nemusí ani mluvit,stačí už jen mimika a grimasy a toho psychopata mu 100% věříte a vždycky jsem se strašně těšil až se zase objeví na scéně a co zas vyvede!!!!👍👍👍Ale abych jen nechválil,co mě velice nepříjemně překvapilo a zaskočilo byla naprosto debilní a zbytečná buzerantská linka s Frenchiem-proč proboha????!!!!!!😯Celý tři série valí do Kimiko,aby ve čtvrté pak buzerantil z nějakým negrem a nakonec to tvůrci na finále zaonačí tak,jak kdyby ta linka snad ani nebyla a zcela vyšuměla???!!!!Komu se zase chtěli zavděčit????!!!!Toto mě teda velice zamrzelo,protože mě to připadalo,jak kdyby ta linka tam byla na něčí žádost schválně dodaná,aby tam ňáký buzny vůbec byli,protože dnes už je to povinnost!!!!V minulých sériích lesbická linka s Qeen Maeve(která mi mimochodem v téhle sérii opravdu chyběla,tu rozporuplnou postavu jsem si dost oblíbil,mohli jí tam dát aspoň nějaké cameo😟) měla sůj smysl v ději a opodstatnění,ale tady mi to buzi buzi přišlo naprosto zbytečný...Ale to je tak asi jedinej zápor,jinak je to prostě opět ten starej,dobrej a klasickej The Boys,plnej excelentních hlášek,super scének a skvělé zábavy!!!!👍👍👍

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Zásadní rozdíl mezi námi dvěma je ten, že já se nesnažím z lidí, kteří mají jiný názor udělat za každou cenu hlupáky. Tvůj první argument byl ten, že část fan base nepochopila, že se jednalo o předskokana pro finále a proto se jim to nelíbilo. Já, i přesto, že jsem napsal proč seriál i nadále sleduji, jsem tebou opakovaně označen za hlupáka. 

Pokud napíšu, že 4. série pro mě nepřišla s žádnou cool scénou nebo dobrou akcí, tak ze mě děláš perverzáka, který chce stimul 24/7 a druhým dechem dodáváš, že tys nic takového neočekával, takže je v pořádku, že to tam nebylo. I přesto, že předchozí série tyhle prvky obsahovali. 

To že říkám, že říkám, že se ze seriálu stala jen samoúčelná prezentace nechuťáren neznamená, že proti nim něco mám. Jen bych rád, aby seriál nabízel i něco jiného než jen tohle.

Opakovaně jsem zde uvedl co se mi konkrétně na 4. sérii a jejich dějových linkách nelíbilo. A místo, abych se od tebe dočkal nějakého proti argumentu, jsem se dočkal akorát osobních urážek.

Vtipný je, že mě tu označuješ za někoho kdo není schopný přijmout cizí názor, ale jsi to právě ty kdo tu opakovaně tvrdí, že je to vlastně naše chyba, že jsme zklamaní, protože to ani dobrá série být neměla.

Btw... Opravdu myslíš, že je chyba ve mě, když tu semnou souhlasí prakticky všichni zúčastnění uživatelé?

Nech mě hádat. My všichni jsme v tvých očích jen omezení hlupáci, kteří 4. sérii nepochopili, zatím co ty jsi letadlo :) 

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

dragon94

Proboha, to je yappingu. Koukám, že jsem se trefil do černého :)

Nikde jsem netvrdil, že ta série byla super, jen že je perverzní očekávat od něčeho 24/7 permanentní stimulaci a brečet pak v diskuzích, jak strašné to bylo, ještě je všemu když to údajně není 1. série kterou sis neužil. Buď si nevážíš svého času, neumíš odhadnout, co se ti líbí nebo jsi hloupý. Já nemám problém s kritikou, kterou tu dávají lidi a dokážou si obhájit, co se jim nelíbilo. Stěžovat si po 4 sériích ale na nějaký flow a kritizovat základy seriálu mi přijde mimo. Nota bene když tvrdíš, že spolknu vše, co mi někdo naservíruje, ale sám sleduješ něco, co se ti nelíbí a máš bytostní problém přijmout to, že by někdo mohl mít jiný názor než ty.

Z těch diskuzí, kde jsem tě potkal, jsem si odnesl jen to, že kritizuješ vše hlava nehlava a máš ve zvyku ponižovat názory ostatních, jako bys měl mít nějakou ultimátní pravdu, rovnocenná debata ti nic neříká. Čtenářská gramotnost asi taky nebude nejlepší, když dokážeš překroutit (možná schválně?) text, který sedí hned pod tím tvým. To, že máš nějaký osobní problém přijmout kritiku a potřebuješ všem cpát svůj jediný a dokonalý pohled na vše, není můj problém. Mně přijde jen úsměvné, že tak agresivní a arogantní texty, co tu často produkuješ, považuješ za relevantní argumenty, nota bene ještě s tvojí češtinou :) Užívej víkend, pro mě tady debata končí, jestli máš nutkání pokračovat, je to tvoje, mně to přijde jako ne zrovna produktivní využití času.

na příspěvěk reagoval dragon94

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Slabá série kde sice funguje dějový oblouk mezi prvním a posledním dílem, ale ten by reálně vydal na 4 díly, zbytek je nesmyslně nekonzistentní vata, kdy se scénaristi předhání v tom kdo do dané epizody nacpe větší wtf moment, namísto aby se soustředili na to jestli věci dávají smysl, jestli charaktery drží to co předchozí série vystavěly, jestli netvoří zbytečně matoucí kontradikce, atd.. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Ne nechci. Už po 3. sérii jsem říkal, že se to dost vyčerpalo, ale je okurková sezóna a už to mám rozkoukaný, tak to chci dojet. Ale to není ten důvod proč seriálu něco vytýkám. Já bych si hrozně přál, aby se mi to líbilo, ale tak nějak nechápu co se mi mělo líbit? Náznaky, že půjde o slabší sérii? Kde jsi je viděl? Tvůrci jasně prohlašovali, že to bude doposud největší a nejbombastičtější série. Ne nevěřil jsem jim to. Ale očekával jsem, že si v ní najdu, alespoň něco co by stálo za ten čas. 

Co tahle série konkrétně vybudovala můžeš mi to říct? 

M.M. je celý seriál úplně zbytečný. Deep pořád randí s chobotnicí, což je něco co už jsme viděli ve 2. i 3. sérii. A-Train už asi po 3 zradil. Ryanovi se pořád nelíbí ani Butcher ani Homelander. Hughiho táta byla ztráta času natažená na 5. epizod, která nevedla vůbec k ničemu. Frenchieho linka byla naprostej odpad. Už ve 3.sérii byli s Kimiko úplně mimo hlavní dění, ale radši bych, aby fu vůbec nebyl (a toho mám z Bandy nejradši) než aby měl takovou linku jakou měl. A ne nejsem homofób, to že si to rozdal s chlapem je mi úplně jedno. Ale to že se z ničeho nic zamiluje do týpka, kterému vyvraždil rodinu. To je totální úlet. O to horší je fakt, že to vedlo opět k tomu, že je zase s Kimiko... Takže to bylo celé opět úplně zbytečné.

No a pak je tu Homelander, který se snaží.. o co že vlastně? Sblížit se se synem? No kdyby v půlce série nepozabíjel ty vědátory tak za celou sérii neudělal nic. No a tím to tak nějak končí. Tahle série nic víc nenabídla ani po stránce děje, ani po stránce nějakého vývoje charakterů. 

Tvrdit, že jsem perverzní, protože jsem u seriálu, ve kterém jde o zabíjení "Superhrdinů" očekaval sem tam nějakou cool scénu nebo občas slušnou akci. To je poněkud šiblý nemyslíš?

Chápu, že se ti seriál líbí, ale zkus se na to podívat i trochu jinýma očima. K čemu například byla 6. epizoda v tom sex doupěti? Jak to prospělo ději nebo vývoji postav? Opravdu chceme vidět Hughiho v této pozici hned potom co mu zemřel táta? Pro mě posledních 10 minut a song od Nirvany hold nedělá celý seriál. Nehledě na to, že už jsem viděl výrazně lepší cliffhangery. Tady jen zatkli Bandu a Butcher jel v autě. 

A tvrdit, že je to vlastně v pohodě, že to nebylo tak dobrý, protože to vlastně ani nemělo být dobrý, je jeden z nejhorších argumentů co jsem kdy četl. Neexistuje totiž jediný relevantní důvod proč by tato série nemohla být stejně dobrá jako ty předchozí.

Přijde mi, že jsi jeden z těch lidí co spolkne jakoukoliv sračku, jakou mu tvůrci naservírují a pokud má někdo jiný názor než ty, tedy nemá při sledování nasazené růžové brýle, tak začneš z paty tahat důvody proč to vlastně byla tak super série. I když pak druhým dechem dodáváš, že to vlastně vůbec super série nebyla, ale že je to vlastně v pořádku, protože to ani super série být neměla a to z ní dělá super sérii. 🤷‍♂️

na příspěvěk reagoval ledzepfan, Updated_Cake

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

dragon94

Hele upřímně, vidím tě asi ve 4. diskuzi, ve 4. diskuzi si stěžuješ, jak nějaké dílo je špatné a milion připomínek k tomu. Nevím, jestli to je vyloženě jen nutkání být za každou cenu vždy v opozici a chytat si kontroverzní odpovědi nebo si neumíš sám pro sebe objektivně zhodnotit, co tě skutečně baví a co je jen ztráta času, ale každý může mít svůj pohled na věc a každému se líbí něco jiného. Jedna věc je kritizovat samotné věci, které zmínil třeba Hochmeister. Může to působit divně, člověku se to nemusí líbit, může mu to přijít nudné, kontroverzní, cokoliv. Kritizovat ale seriál za to, že se nese v nějakých kolejích, které tu jsou jasně dané a predikovatelné už roky, je trochu mimo. Jestli tě to až tak nebaví, tak to jednoduše nesleduj, nevím co víc ti k tomu říct. Tahle stejná situace tu byla u 2. série a minimálně dost lidem bylo jasné, že 4. sére bude stejná, protože tenhle seriál vždy stavěl na budovaném boomu, nechával příběh a postavy hezky vykvasit, dozrát... Pokud člověk nechodil po spoilerech nebo si neuvědomil tu návaznost, pořád tu bylo dost indikací, že tahle série bude pomalejší a rozjezd na 5.: ať už vezmeš Butchera a jeho stav, Homelandera a jeho psychické zahnání do kouta nebo samostatnou odnož Gen V u které bylo jasné, že se dříve nebo později zamíchá do hlavní linky. Tvůrci mají tu představu dost jasnou a očividně vědí, co dělají. Já se žádné "cool scénky" nebo "slušné akce" nedožadoval a nečekal jsem ji, chtít od něčeho stimul 24/7 je už trochu perverzní... Čekal jsem, že mi tvůrci naladí náladu na poslední sérii, čekal jsem, že se rozvine trochu background kolem postav, čekal jsem, že se ty vztahy trochu rozhází, čekal jsem, že nějaká z důležitých postav zemře, čekal jsem, že se tým kolem Homelandera rozhází a on půjde víc do extrému. Za mě spokojenost a za očividně většinu lidí taky. To že se ti to nelíbilo, budiž, tvůj názor a taste, asi by to ale nechtělo pokaždé všude prezentovat jako nějakou nepopiratelnou a absolutní modlu. A pokud ti vadí seriál s hromadou úchylností a krve, once again, asi sis vybral špatný kousek na sledování. Jseš si jistý, že to vůbec chceš dál sledovat?

na příspěvěk reagoval dragon94

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Hochmeister

To nerozporuju. Na druhou stranu ten seriál jako takový je vystavěný jako parodie a už od začátku paroduje i některá politická či sociální témata, prakticky od 1. dílu. Není to náhodou důvod, proč hodně lidí začalo tenhle seriál sledovat? Že to konečně není další superhero klasická tvorba plná nalinkovaného chování, korektních dialogů a vyhýbání se všemu kontroverznímu, jen aby se někomu náhodou neublížilo?

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

To že jde o předposlední sérii neznamená, že to musí být celé jeden velký a dost často i nesmyslný filler. To co se zde stalo v posledním díle se mohlo stát klidně ve 3 epizodě... Ono to tak i působí jako trošku důležitější epizoda někde v půlce série.. a zbylých 5 epizod jsme mohli sledovat děj 5 série, který by skončil cliffhangerem, na který by navázal ten tvůrci vysněný závěrečný film. 

Na téhle sérii je krásně vidět, že tvůrci mají asi nějakou představu pro finále, ale vůbec netuší jakým způsobem k němu nějak smysluplně dojít. A tak cpou do seriálu čím dál tím více úchylností a krve. Kdyby byly alespoň schopni přijít s nějakou fakt cool scénou nebo slušnou akcí, ale ničeho takového jsme se za celou 4 sérii nedočkali. A spoustu věcí co měla působit důležitě odbyly stejně rychle jako ten Homelanderův soud.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

Hochmeister

Hochmeister (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

No chápu ten tvůj argument, ale myslím, že tohle mohli zvládnout bez těch filler sraček a trapných referencí na realnou politiku USA, aktivisty, atd. Třeba místo toho mít 1. půlku série dějovou linku kolem Tek knighta, nebo těch "zombie supes" (Hughiho táta,..).

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

Hochmeister

Hochmeister (hodnocení, recenze)

Kincl

Hm, řekl bych, že chvilku bude na straně Homelandra, ale asi pak otočí poté, co se více rozkouká, co se vlastně děje nebo půjde čistě neutrálně rogue, nevím, on je fakt divoká karta tady.

Hochmeister

Hochmeister (hodnocení, recenze)

dragon94

V mnohém budu souhlasit. Mně přijde, že tahle 4. série je takovým opake 3. série v tom smyslu, že zatímco 3 série byla hodně dobrá do 6. dílu a pak to těma posledníma 2 dílama totálně podělali, tak 4. série byla naopak hrozná skoro celá kromě posledního dílu. 1 třetina filler sračky, 2. třetina trapný reference na realnou politiku USA, aktivisty, atd., které mě fakt neberou, fakt nechápu, proč mnozí jsou hrozně "ustříkaný" z té reference na Zendayu, mě tohle fakt nebere. A pouze zbylá třetina příběh.

Třeba toho Tek knighta totálně dojebali, když už trochu pozměňují ty postavy z komiksu, tak mohli z něho udělat nějakýho psychouše detektiva/supa, který když nemá zrovna nikoho k chycení, tak schvalně by se vždycky snažil vypustit nějaký zločince, aby měl zase někoho k chycení. Mohli z něho udělat solidního "side villaina". Co oni místo toho udělají...., pravicovýho rasistu, úchyla sadistu a masochistu, co rád vyřezává díry v těle k "zásunu", wtf.

K té Hughiho táty lince, to byl nevyužitý potenciál a nakonec z toho byla jen výplň věc, škoda, bral bych delší verzi téhle dějové linky místo těch filler sraček v 1. půlce série

Co mě obecné mega štvalo, bylo to neustálé tlačení současné politiky v USA ( nebo to jak to vnímá krajně levicový demokrat) přes reference či dokonce úpravu směru děje. Já nevím jak ostatní, ale já jsem do tohohle seriálu šel s tím, že to je seriál o světě, kde jsou supáci, ale narozdíl od marvelu/DC s realistickým svinským chováním, ne supácká verze reálného současného USA(nebo jak to někdo vnímá to dění v USA).

Ještě bych si chtěl rýpnout, jednak, že záporáci kromě homelandra byli bída a, že nakonec je tu docela chabá variabilita záporáků, když se nad tím zamyslím, tak Sister sage je jediná nepravicově zabarvená záporačka, jinak zbytek na jedno brdo. Chtěl bych prostě větší variabilitu.

U toho Butchera mně to nevadilo, jak to udělali. Je z něho teď "Venom" U toho posledního dílu mi to i dává smysl, protože prostě ztratil poslední zbytky naděje na morálně správné zvítězení, a tudíž šel do toho "nuclear" a spojil se s "supercancer", která mu pomáhá, a dceru nezabil asi proto, že nechtěl zabít nevinnou, alespoň zatím, nevím.

Upřímně jediný scény, které mě bavili byli scény s Homelanderem a scény s Butcherem.

Poslední věc v tomhle mém "románu", patří to teda do 3. série, ale jak jste spokojený s provedení Maeve? Mně přijde, že je špatně, že ji udělali prakticky čistě kladnou, že měli ji udělat taky sviňskou, třeba misandropickou nevím.

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Hochmeister

Série to byla dobrá. Část fan base klasicky nepochopila, že se jedná o sérii, která je předskokanem té poslední a musí se tu jednoduše vybudovat atmosféra. Ale už jsem si na tento jev po letech u mnoha děl zvykl... Mně se to osobně líbilo, nebylo to tak dynamické a rázné jako předchozí série, ale konec dost překvapil, ve vícero směrech. S5 bude buď totální propadák nebo totální bomba.

na příspěvěk reagoval Hochmeister, dragon94

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

SPOILER: Doufám, že bude Soldier boy spíš na straně Bandy, snad mu nějak nevymažou mozek :D by pak byli úplně bez šance ne? :D

na příspěvěk reagoval Hochmeister

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Hochmeister

Hrůza. Většina dějových linek sloužila jen jako výplň. Navíc nudná a nezajímavá výplň.

Marně přemýšlím co se mi na téhle sérii líbilo.. a nic mě nenapadá. Linka Frenchieho a Kimiko je největší výsměch divákům. Napřed si řeknou, že to zkoušeli, ale nevyšlo to. Pak nám tvůrci tvrdí, že jsou si pro sebe spíš jak brácha a ségra. Frenchie se vyspí s borcem, kterému zabil celou rodinu (WTF?), pak se jde udat, pak ho vytáhnou z basy, a pak se z ničeho nic daj s Kimiko dohromady, protože mu řekne, že si myslela, že pro něj není dost dobrá... 

Hughioho táta to samé. Jen nezajímavá výplň, která k ničemu nevedla. M.M. standartně o ničem. Butcher nám umírá celou sérii, aby na konci z ničeho nic přišel a sundal potencionálního spojence. A to ještě tak blbě, že mu utekla ta dcera. A to je tak nějak všechno. Jo a z Homelandera se stal vůdce USA. Ehm... Dobře no.. Kdyby seriál nevycházel v okurkové sérii tak už na něj ani nekoukám. 

Což jsem říkal i po 3. sérii, ale ta měla alespoň něco do sebe a táhnul to Soldier Boy... Ale tahle.. tahle nemá vůbec nic.

na příspěvěk reagoval Hochmeister

Hochmeister

Hochmeister (hodnocení, recenze)

ledzepfan

Možná když byla s Deepem v posteli, tak měla nasátou v sobě dostatečné množství vody, aby vydržela na vzduchu, a když Deep rozbil aquarko, tak v tu chvíli z toho jak to nečekala, tak nestihla nasát vodu, možná? Nevím, to je jediný, co mě napadá...

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Hele, jak to jako funguje s tou chobotnicí? Když je s Deepem v posteli, tak ok a když Deep rozbije akvárko tak pět minut lape po dechu a pak chcípne?

na příspěvěk reagoval Hochmeister

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jarin69

Asi vteřinu? Vždyť se tam celou dobu projevuje jako herec, který Noira hraje. Mluví, pořád se ptá na svou roli atd...

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Kincl

Maeve je naživu, jen nemá oko a nemá schopnosti (Soldier Boy jí vypálil V z krve svojí schopností). Co se týče Soldier Boye, tam se jedou různé teorie kolem předlohy. Údajně by mohl být ještě naživu, protože to co jsme viděli, mohla být jen jeho jakási kopie. Těžko ale říct, jak se to zapracuje do seriálu a jestli tahle postava tam vůbec bude mít ještě nějakou budoucnost. Ono totiž se nedávno potvrdilo, že 5. série bude skutečně poslední a moc prostoru na manipulaci s postavami a příběhem už tu není. A taky tu je otázka, co se stane během této 4. série, protože tu ještě pořád máme Gen V, které by také mělo mít myslím ještě pokračování. Takže Soldier Boy je momentálně asi coin flip, jestli se tu ještě ukáže nebo ne. (Jsem fajn retard, že to musím psát 3x kvůli překlepům, tleskám si :) )

Uživatel Updated_Cake smazal svůj příspěvek.

Uživatel Updated_Cake smazal svůj příspěvek.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Zkusil jsem ty tři díly a zatím veliké zklamání. Připadá mi, že horko těžko vymysleli nějaký děj, jen aby mohli pokračovat. Asi mi něco uteklo, ale je tam znovu živej Black Noir?

na příspěvěk reagoval Knowho

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Myslis Maewe, tu jak na nem na konci byla a prisla o oko a pak zila s tou svoji kamoskou?

Los22

Los22 (hodnocení, recenze)

By mě zajímalo co udělají se Starlight (Erin Moriarty), jestli ji nechají vybouchnout něco do xichtu nebo tak něco🤷‍♂️

na příspěvěk reagoval Knowho

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Knowho

No právě že mi ten trailer přijde jako trochu větší bait, než na co jsem u The Boys zvyklý. Když vezmu v potaz právě Gen V a co se tam dělo, tak to dává člověku trochu jinou perspektivu a evokuje to trochu konec ve 4. sérii. 5 sérií je za mě super, asi bych zase nechtěl, aby se ten seriál táhnul dalších 5 let. Neznám předlohu, jen vím, že to nějakou má, ale k tomuhle seriálu jsem přišel prakticky náhodou, takže znám jen to, co se odvysílá. 

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Má být celkem 5 sérii The Boys (takhle a ještě jedna) + se aktuálně připravuje 2. série Gen V, která se bude teď s The Boys hodně propojovat (dost nejspíš Sam bude nový Noir, Butcher zminujici virus proti supes v traileru atd) a taky je v přípravách Mexický spin-off, o kterým se toho zatím moc neví. Taky můžou kdykoliv oznámit další sérii Diabolicalu.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Jako trailer vypadá yummy, spíše mi trochu dělá vrásky, že má být údajně ještě 5. série a konec traileru na 4. trochu láká na konec příběhu. (Nevím, kolik celkem sérií má vzniknout.) A tak nějak nevím, jestli by tohle zasloužilo trochu pomilkovat nebo by se to tu už mělo utnout... Ale zatím zábava to byla slušná, tak pokud to bude držet kvalitu, proč ne...

na příspěvěk reagoval Knowho

DvoRSTA

DvoRSTA (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav. První a třetí série byla bomba. Dvojka byla dost slabá. Jenom doufám, že dobře využijí rozdělenou společnost a ukáží, jak se dá dobře manipulovat s lidmi (ovcemi).

Reklama

Reklama