Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (102)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„…PROTOŽE DNES ZAČÍNÁ NOVÁ ÉRA SUPERHRDINŮ…“  Klasika – fajn krvavá a místy vtipná záležitost, která se v boji proti superhrdinům nebojí zajít za hranici sexuálních (a jiných) zvráceností. Už je pětka?     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Děj se odehrává 6 měsíců od událostí předchozí série. 2.) Natáčení akční scény v sedmé epizodě trvalo 10 dní.  3.) Thx za titule „Lucie Mandziuková a Kateřina Hámová“.  ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kripke se rozhodl, že v každé sudé sérii sešlápne nohu z plynu, a tak jako v slabší druhé i v té letošní čtvrté si vybírá svou nepříliš silnou chvilku, nejspíš aby nabral síly na to finále, kde od něj po tomhle rozjezdu všichni očekáváme velké věci. V samotném závěru rozdal karty slušně, tak bych si moc přál, aby nás už dále nezklamával a aby se všichni hrdinové i antihrdinové dočkali řádného konce. [viděno na Prime Video] ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že se k tomu konci fakt dohrabeme. První půlka sérii byla špatná, chvílemi vyloženě průser. Po tom co se Kripke vysral na ty retardovaný a retardující vedlejší linky, tak to začalo i šlapat. Nakonec možná budeme mít i víceméně komiksový konec. Možná. Jako to že děj už rozfrcali do Gen V, nevěstí nic dobrého, ale snad se to dotočí včas, aby to mohlo skončit s grácií jako jeden z nejvýraznějších seriálů. Ono to tam furt je, jen tu hlavní linku roztáhli z 25-30 na 40 epizod a je to vidět. Tak uvidíme, jestli nakonec po dvou slabších sérií to skončí, jak to začalo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom jak rozdala karty třetí série jsem od té čtvrté čekal nekončící řežbu a je tak docela zklamání, že místo toho se Boys jen většinu času motají v kruhu a děj se nijak významně neposouvá. Kvituji větší prostor pro Deepa (který potvrdil že je prostě kok*t) a A-Traina (který toho má naopak plné zuby) a opětovně výborné trefování se do současné reálné (nejen) politické situace, ale na druhou stranu je tu mizerná Franchieho linka nebo upozadění Butchera a jeho propadání se kamsi do větší a větší psychózy. Celé to přešlapování na místě tak nakonec zachraňuje primárně Homelander, který se postupem času stal nejpropracovanější postavou a je stejně tak k smíchu jako budí regulérní hrůzu. Antony Starr tady definitivně strčil všechny do kapsy a nezbývá než doufat že poslední série nabídne konečně to co divák čekal už nyní…70% ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem si stěžoval na předchozí řadu, tak fuha zlatej Soldier Boy. Všechny postavy už mě začínají solidně srát. Tahají to už jen dvě postavy - Butcher a Homelander, krom nich jsou už všichni vyblití, nezajímaví a v některých případech i na facku otravní - ano mluvím o Starlight, která v celé sérii na všechny jen řve a hraje si na oběť. Navíc si Erin Moriarty udělala kompletní plastiku obličeje a vypadá jak špatně udělaná vosková figurína sebe sama. Jak byla první série fresh, šokující a nekonvenčně zábavná, tak čtvrtá už se jen tak z posledních sil plazí a když už nemá vůli ani na to, tak vytahuje na sílu tlačené bizární pseudo-porno scény, které už jsou spíš k blití než k smíchu. Teď jen najít nový seriál který nahradí The Boys v mojí topce. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (36)

  • V úvodu epizody zazní úryvek písně I Wanna Rock (1984) od Twisted Sister. Při pečení sušenek hraje „Sunshine, Lollipops And Rainbows“ od Lesley Gore a ve 22. minutě hraje „La nuit le jour“ od Les Terribles. (Duoscop)

Reklama

Reklama