Reklama

Reklama

Síť věznic Vernon Correctional Services poskytuje osobám v naší péči citlivou nápravu a připravuje je na úspěšný návrat do společnosti. Vernon není vězení, Vernon je rodina. (Prime Video)

Recenze (31)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasičtí The Boys v tom nejlepším slova smyslu. Souhlasím s tím, že pokud někdo kritizuje zrovna tuhle epizodu, pak jde o snahu "maskovat" skutečnost, že si tvůrci dělají legraci z jeho názorů a ideálů. S čím naopak nesouhlasím je to, že daný díl příběh nikam neposunul, domnívám se, že se odehrálo několik momentů, které mají, respektive budou mít na další směřování děje hmatatelný dopad. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je poněkud zneklidňující, že mnoho fanoušků přitahuje právě ta vysoká míra násilí a perverze, která je v této epizodě opět vysoko. Na jednu stranu rozumím tvůrcům, že se snaží ukázat panáky v tom nejhorším světle, ale někdy se v tom až nezdravě vyžívají a popravdě mám za to, že tvůrci musí být podobně narušení jako třeba Tarantino. Což neznamená hloupí...jedním ze znaků psychopatů je vysoká inteligence. I proto se tento seriál nedá označit jen za ujetou úchylárnu. Ba naopak, je to dostatečně chytré a dějově zajímavé, abych se k fandům řadil taky. V této epce je namíchána porce prasárniček se zajímavými událostmi...Butcherovo "odhalení" do toho ovšem nepočítám... a je nakročeno k epic finále. I když...je zřejmé, že likvidace Homelandera proběhne až v poslední řadě...pořád je to "jen" americký seriál. Tak snad pro nás budou mít tvůrci v posledních dvou dílech připraveno něco víc, než přezbrojení Bandy před závěrečnou bitvou/řadou. Postav je za mě pořád zbytečně moc a v některých linkách se jen přešlapuje na místě. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I could cure cancer, reverse global warming, but what's the point?!" "Humans are animals". ..uff :) Pobavila Kimiko vysvetlujuca "titulmi knih".."What the HELL just happened?" A rozhodenie rukami. :) Nuz a sukromny "dungeon" bolo miesto vyberanych chuti. Prva epizoda v tejto serii, ktora mala koncentrovanu esenciu tohoto serialu. ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele

Když už si myslím, že víc za hranu tvůrci nemůžou, tak se ukáže, že můžou. Je neskutečný z kolika věcí si v téhle epizodě udělali srandu, aby to stejnak ve vážných momentech působilo sakra dojemně. Suprová epizoda, jenž má k té páté hvězdě opravdu blízko. „The word was Zendaya”  ()

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byl jednoznačně nejlepší díl ze čtvrté série. Začínáme se blížit do finále, možné je opět absolutně všechno. Dočkali jsme se parodie na Spidermana i Batmana v jedné epizodě. Tek Knight už předtím dostal menší prostor i v Gen V a jsem fakt rád, že se rozhodli věnovat mu ještě jednu epizodu. Hrozící převrat a válka, v tomto seriálu už byly dávno načase, nyní konečně nastává část, kde si každý musí zvolit svoji stranu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama