Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měňavec má spáchat atentát na Roberta Singera a s podobou Starlight se dostane až přes Bandu. Butcher mezitím leží v nemocnici a vyzve Ryana, aby s ním mohl ještě promluvit. Homelander mezitím odhalí pravou totožnost Vicky a věci se dají rychle do pohybu. (FrankSusta)

Recenze (41)

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dlouholetý fanoušek seriálu The Boys musím říct, že finále čtvrté série je absolutní pecka! Tahle epizoda byla naprosto strhující od začátku až do konce. Skvěle napsaný scénář, neuvěřitelné herecké výkony a zvraty, které vás nechají s otevřenou pusou. Akce, napětí a humor byly dokonale vyvážené. Nemůžu se dočkat na pátou sezónu, protože pokud bude stejně dobrá jako tahle epizoda, máme se na co těšit. The Boys stále dokazují, že jsou jedním z nejlepších seriálů současnosti. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledních deset minut epky dává tušit, že pátá řada bude velký nářez, kterého se zúčastní i mladá krev. A slovy klasika...ti už se nezakecají. Éra neschopných supmamrdů je u konce. Tato epka konečně naplňuje vyšší fan standardy a uzavřela vše, co bylo třeba....to aby bylo dost místa pro další kupu sraček, ze kterých se musi Banda vyhrabat. Rozehrané je to fajn, kromě Geňáků se potkáme i se ztraceným synem a nepochybuji o tom, že nás ještě něčím pobaví i Ashley. Solidní závěr jinak spíš slabší řady. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda předvedla slušnou jízdu a byl tu příslib slušného finále. To bohužel ale sklouzlo opět ke své jednoduchosti a jedné velké nudě. Banda zase začíná tam, kde byla. A jedeme znovu pěkně od začátku stále dokola až do zblbnutí. Ne, tohle mě vážně nebaví. Tady se dvacet dílů přemýšlí, jak se sejme Neumanová a následně to jde tím nejjednodušším způsobem? Kripke recykluje už desetkrát recyklované a fakt to nebaví. Dokonce i ty nové postavy mají stále blbější a blbější schopnosti, že se na to nedá koukat. Začátek seriálu byl skvělý a přiblížil situaci, jak by se superhrdinové chovali v reálném světě. A teď už jsme opět u utopie. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série se povedlo, ale nějak se nemůžu ubránit dojmu, že po prvních třech sériích jsem z téhle nadšená tak nějak méně. V téhle sérii mi nějak nesedl Billy a ta jeho rozmanitost stavů. Naopak Homelander mi tady konečně začal připadat jako zajímavý charakter, co má konečně i něco hlubšího co nabídnout. Hodně nad vodou to drželi i Frenchie a Kimiko. Vztah mezi nimi mi přijde nejlepší v seriálu... a i když musím říct, že mě bavila i pasáž s Colinem, jejich scény v tomto díle mě totálně přehoupli k tomu, že je chci spolu jak nejvíc to půjde. ()

Winczak 

všechny recenze uživatele

Tak nám spadly sračky do větráku... ovšem myšleno v dobrém slova smyslu! Díky této epizodě už je jasné že nás v páté( a závěrečné) řadě, čekají velké věci. I když já osobně považuji čtvrtou řadu Bandy za nejslabší, nemohu jí upřít obrovské kvality, zejména ve finále. A proto POZOR SPOILERY! : V první řadě musím (stejně jako zbytek internetu) vypíchnout výkon Tony Starra( už jen jeho jméno je krásně superhrdinsky meta) jako Homelandera. Ten chlap by měl začít sbírat ocenění po desítkách. Dále bylo fajn vidět jak by vypadal filmový Venom, kdyby ho dělal někdo kdo má koule( Narážím samozřejmě na Butchera a jeho kámoše "Kesslera"). Emoce stříkaly proudem, viz. scéna Frenchieho s Kimiko a jejich francouzáku, u kterého jsem radostí zavřískl. Pátou sérii musím vidět, už jenom proto abych zjistil v co zmutovala Ashley, která mě v této řadě až nečekaně bavila, a to samé mohu říct i o Ryanovi. Konečně zde byl dost vytěžen i Deep, ze kterého se stal už naprostý bad motherfucker (nebo octofucker?). Nejvíce ale potěšil teasing na návrat Jensena Acklese, do role Soldier Boye. Ta postava je vážně úžasně zvrácená! No, sečteno a podtrženo, finále bylo opět kvalitní, a čekání na poslední řadu bude jistě nekonečné. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Původní název epizody zněl „Assassination Run“. Kvůli neúspěšnému atentátu na Donalda Trumpa dne 13. července 2024 byl ale nakonec změněn. (BaronMartin)

Reklama

Reklama