Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měňavec má spáchat atentát na Roberta Singera a s podobou Starlight se dostane až přes Bandu. Butcher mezitím leží v nemocnici a vyzve Ryana, aby s ním mohl ještě promluvit. Homelander mezitím odhalí pravou totožnost Vicky a věci se dají rychle do pohybu. (FrankSusta)

Recenze (45)

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dlouholetý fanoušek seriálu The Boys musím říct, že finále čtvrté série je absolutní pecka! Tahle epizoda byla naprosto strhující od začátku až do konce. Skvěle napsaný scénář, neuvěřitelné herecké výkony a zvraty, které vás nechají s otevřenou pusou. Akce, napětí a humor byly dokonale vyvážené. Nemůžu se dočkat na pátou sezónu, protože pokud bude stejně dobrá jako tahle epizoda, máme se na co těšit. The Boys stále dokazují, že jsou jedním z nejlepších seriálů současnosti. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temné, avšak pro mě osobně nedostatečně uspokojivé finále. Příprava na poslední sérii sice probíhá v plném proudu, ale tato série to prostě neuchopila úplně dobře. Končíme v podstatě happy endem pro panáky a tragicky pro většinu klaďasů. Některá rozhodnutí tvůrců obalená do zvratů prostě nemohu hodnotit pozitivně (konec Neumannové, chování Ryana). Nedává mi to smysl prostě a čekal bych lepší vývoj postav. Jinak skvělé napětí a rozhodně to čekání na další díly bude dlouhé... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším seriály!!! Chytám z toho deprese a chce se mi brečet, ale jak kurva mám vydržet 2 roky čekat na závěrečnou 5 sérii? Finále S04 je nejlepší finále ze všech sérií, totální nářez, husina, huba na zemi...doprdele já tak nesnáším seriály. Máte někdo prosím vás stroj času? Chci do roku 2026. To čekání bude šílený...ale do té doby si to někdy zopakuji celý od začátku. Díky 4 sérii jsem konečně zničil tu stěnu, kterou jsem během sledování měl a poprvé za celou dobu jsem si uvědomil, jak moc miluju tuhle show (ty emoce v posledních dílech tomu extrémně napomohli). Do teď jsem to měl strašně rád a chválil jsem to, ale až nyní se mi to dostalo pod kůži a prožívám vám to jak nikdy. Jo, a ještě jedna věc. Eric Kripke a spol se drží komiksové předlohy a čeká nás brutální podívaná ve finále. Jsem hodně zvědaví, jak to zpracují, snad se jim to povede. Držím palce. P.S. Závěrečný song Heart Shaped Box od Nirvany to jenom zdokonalilo, už takhle vynikající epizodu. ()

Winczak 

všechny recenze uživatele

Tak nám spadly sračky do větráku... ovšem myšleno v dobrém slova smyslu! Díky této epizodě už je jasné že nás v páté( a závěrečné) řadě, čekají velké věci. I když já osobně považuji čtvrtou řadu Bandy za nejslabší, nemohu jí upřít obrovské kvality, zejména ve finále. A proto POZOR SPOILERY! : V první řadě musím (stejně jako zbytek internetu) vypíchnout výkon Tony Starra( už jen jeho jméno je krásně superhrdinsky meta) jako Homelandera. Ten chlap by měl začít sbírat ocenění po desítkách. Dále bylo fajn vidět jak by vypadal filmový Venom, kdyby ho dělal někdo kdo má koule( Narážím samozřejmě na Butchera a jeho kámoše "Kesslera"). Emoce stříkaly proudem, viz. scéna Frenchieho s Kimiko a jejich francouzáku, u kterého jsem radostí zavřískl. Pátou sérii musím vidět, už jenom proto abych zjistil v co zmutovala Ashley, která mě v této řadě až nečekaně bavila, a to samé mohu říct i o Ryanovi. Konečně zde byl dost vytěžen i Deep, ze kterého se stal už naprostý bad motherfucker (nebo octofucker?). Nejvíce ale potěšil teasing na návrat Jensena Acklese, do role Soldier Boye. Ta postava je vážně úžasně zvrácená! No, sečteno a podtrženo, finále bylo opět kvalitní, a čekání na poslední řadu bude jistě nekonečné. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále štvorky ako sa patrí , už som sa fakt obával. Škoda že sa nejak zabudlo na Ashley ktorá si šleyhla Véčko. Sage rules. Ku koncu konečne aj nejaké čistky medzi postavami a dostávame sa z éry MAGA do éry MASA. Škoda ze výkrik Kimiko nedostane viac priestoru a zanikne v hudbe, ktorá mala povinne stichnut. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama