Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 3
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (97)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se nad tím zamyslíte tak Banda je poslední ryzí komiksová série, která si zachovala svou brutalitu a dosáhla mainstreamového úspěchu. I přes extrémní násilí udržuje LGBT+Q standardy ať už jde i homosexuálního Ant-Mana kýchajícího v něčím pinďouru nebo hrdinskou Maeve bojující proti zlému bílému muži. Přesto však tyto úlitby nepůsobí lacině a jsou zabaleny v inteligentním příběhu, který dává smysl nastavuje zrcadlo a je prokládán kvalitními hláškami. Nečekaným esem celé série je Jensen Ackles jako Solider Boy. Variace na kapitána Ameriku se v závěru mění v nečekaně komplexní postavu a jeho scény patří k nejlepším. Závěr je malinko laciný, ale dobrý dojem z celé série už nesmázne. Zatím nejlepší letošní show. ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada mě absolutně odrovnala a pořád mě to ve srovnání se vším ostatním v určitým ohledu dokáže šokovat a překvapit (protože mi zkrátka těma prasárnama hrajou do noty) ... ALE už prostě nedokáže zasáhnout tak jako tehdy ... Paradoxně mi přijde, že můj milovanej seriál, kterej se vysmívá všemu konzumu, mainstreamu a uplakánkům začíná troskotat na přehnaným sentimentu a neschopnosti nějak důstojně skončit, protože se musí dál ždímat dokud to jde. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řadě rozhodně nedochází dech. Ba právě naopak. Musím ocenit to, že se nebojí odklonit od komiksové předlohy (a na kvalitě to vůbec neubírá), díky čemuž člověk neví, co může čekat a tvůrci tak umějí zaskočit. Seriál se nebojí rýpat do politicky nekorektních témat, zesměšňovat v podstatě cokoliv a pokud jde o násilí a erotiku, ani v tomto případě nesundává nohu z plynu. A byť vidím, že se některým nelíbilo finále, mě naopak mile překvapilo a šlo o působivou tečku za celkově povedenou třetí řadou. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masami oblíbení Kluci nabrali po trochu krkolomné druhé řadě zase na nekompromisních obrátkách a v téhle osmici epizod snad ani jednou neuhnuli bokem, servírujíc prohláškovanou, zase o ždibec víc explicitní jízdu, jíž rozhodně nic nestojí v cestě. Na další sérii se zadělalo slušně, prý jí vydláždil cestu letošní spin-off Gen V. Tak snad se k němu také (někdy) dostanu. [viděno na Prime Video] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě totální pleasure pro nás fandy tvrdých superhero seriálů, které už omrzel dnešní upadající Marvel. The Boys jsou totiž neskutečně brutální jízda plná dokonalých postav, záporáků, akce, děje a zkrátka úplně všeho kolem. Bezkonkurenční 3. série a naprosto bezchybná záležitost, kterou bych mohl sledovat celé dny. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (38)

  • V čase 16:56 můžeme slyšet známý „Wilhelm Scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama