Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Annabelle Comes Home" je tretím filmovým produktom, ktorý sa sústredí na bábiku Annabelle. A podobne ako naposledy, aj tentokrát tu máme dobrý horor s dobrou atmosférou, no špatnou technikou desenia. Ale o tom trošku neskôr. Najprv pozitíva. Naša hlavná filmová trojica je podľa mňa dobrá. Napriek tomu, že som videl kritiku na Danielle, tak mne nevadila. Spočiatku som si myslel, že bude otravnou kamoškou, ktorá sa tam priplichtí, no postupne sa jej postava vyvíjala asi najviac zo všetkých. Okey, najprv je trošku otravná a rozhodne vieme, že tú miestnosť otvorí a aj, že Annabelle pustí von. Nepozeral som trailer, no ak by to tam aj nebolo, vedeli by ste bez pochyby určiť, že to urobí. No má určité spomienky, ktoré bolia a veľmi sa mi páči jej priateľstvo s Judy. Vie ju motivovať, (istým spôsobom) majú aj niečo spoločné a funguje to. Scénky čo majú spolu ma často bavili. Rovnako aj keď je zavretá v pivnici Warrenovcov a scénky s obrazovkou alebo pianom sú okey. Keby tak len film využíval inú techniku strašenia ako skákačky. Našťastie tam nie je veľa falošných a to je mi aspoň útechou. Keď chcú desiť, tak aspoň sa snažia o skutočné desenia. Miestami film pôsobil už trošku ako paranoja. Ale v dobrom. Rozhodne ma vedel dostať do príbehu. Mary Ellen je tiež celkom okey a tým, že film pracuje hlavne s tromi postavami, vedia do toho niečo pridať. A celkovo to funguje veľmi dobre. V závere som dokonca prejavil aj trošku ľútosti voči Danielle. Aj keď som jej motívom rozumel, tak samozrejme spôsobila obrovský problém. Ale našťastie všetko dobre dopadne a aj narodeniny budú krajšie než som čakal. Myslím si, že ide o dobrý horor a som rád, že som ho videl. Hodnotenie: B ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

To jsem se jednou takhle sešla s Garym a dali jsme se do řeči : ,,Ahoj Gary, jak se máš?" ,,Čauuu Asie, hele bombově, budu točit pokračování série Annabelle a ba co víc, aj scénář sem k tomu napsal, heč!" ,,Tak to je paráda Gary, tuhle sérii mám ráda, hlavně dvojka byla fakt mrazivá. Plánuješ to jet v podobné vlně?" ,,Ani omylem! Tohle bude mástrpýs, poslouchej, to se posereš, takže...žádná krev, žádná děsivá atmosféra, všechno bude totálně předvídatelný, aby se nikdo neleknul a jako bonus tam vůbec nikdo neumře. To čumíš, co?" ,,No to fakt čumim, to snad nemyslíš vážně, proč bys to dělal? Vždyť je to píčovina." ,,Píču, píčovina! Je to děsně chytrý páč na ten film budou moct jít všichni od šesti let vejš! Chápeš to vůbec? Prostě horor na kterej můžou jít i malý děti! Horor pro celou rodinu, tržby budou minimálně kolem miliardy!" ,,Gary, děláš si legraci, viď? Jen mě lakuješ, je mi to jasný. Jaký tam budou bubáci mi ale snad řekneš." ,,Proč bych Tě lakoval? No všichni tam budou - Annabelle, převozník, šílená nevěsta, vlkodlak, rohatej démon, samurajský brnění, vlkodlak, opička..." ,,Jaký brnění, jakej vlkodlak, co to meleš? Opičku máš asi ty páč ses musel teda u toho scénáře vylejt jak váza. Co tam bude dělat vlkodlak, ty vole?" ,,Bude epicky běhat kolem baráku a sejme slepici, která vyleze z kurníku, jasně, že mimo záběr, jak říkám, žádná krev nebude." ,,Sejme slepici? Mě mrdne...co se s nim stane pak? Bude mít epickej fight s kohoutem?" ,,To nezní špatně, ale ne. Něco lepšího. Vrhne se na malou holku a v tu chvíli ho sejme kluk s kytarou. Prostě ho odpálí jak houmran v bejsbólu." ,,Buddho ty to vidíš...co bude dělat to brnění? Výhružně stát uprostřed chodby?" ,,Jak to víš, Asie? Tys mi četla scénář?" ,,Gary to myslíš opravdu vážně, že hodláš natočit takovou kolosální píčovinu? To tam rovnou přidej nějakej kreténskej happy end o tom, jak holčičku neměl nikdo rád, ale na konci filmu se z ní všichni poserou a na její narozeniny přijde celá škola, protože se přes noc stane jen tak bez důvodu oblíbenou." ,,Báječnej nápad! To tam mrdnu! Díky moc Asie." ,,Já si dělala prdel, tohle nemyslíš vážně, vždyť to bude kokotina roku!" ,,Ještě se budeš divit," zaječí Gary mocnou fistulí a hrozí mi prstem. ,,Všichni se budete divit jakej film natočím! Oscarovka to bude!" Ještě chvilku stál, koulel na mě očima a pak se na patě otočil a s mumláním, jak nás všechny ohromí, se odbelhal pryč. A co já? Já si říkala, že si ze mě dělal prdel. Takovou do nebes volající kundovinu přece nikdo nenatočí, že ne? Určitě žertoval... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto ruleta sa nám pred pár rokmi roztočila náramne. Obidva THE CONJURING zásahy a aj obidva rozprávky o milej Anabelke, boli ( teda aspoň pre mňa ) trefa do čierneho. S chybičkami síce, ale tie robí každý. Minuloročná Sestrička z Kramárov bola ale ( aspoň nie po stránke finančnej ), trochu cestou na trať, ktorú každý ovláda a pozná a nedala šancu tým divákom, ktorý sú trošku náročnejší. A tak som opäť čakal na ANNABELLE. Dočkal som sa, ale nie toho, čo som očakával. Aj táto panenka začína akosi vŕzgať a ako ultimatívny film z THE CONJURING UNIVERSE, je to skôr len prídavok, ktorý nemá dokopy čo ponúknuť. Horor to je, ale zrejme len pre tých, ktorý doteraz žiadny iný nikdy nevideli. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Po dlouhé jsem viděl opět kvalitní a skutečně zajímavý duchařský horor z dalšího 100plus jednoho domu. Sice se to nevyhlo klasickému hororovému tupému klišé, jako že, film se odehrává v domě o padesáti místnostech, v žádné místnosti nesvítí světla ale jen lampy. Každopádně i tak to bylo bravurně zvládnuté, mnohem lépe než Conjuring 2 a mnohem lépe než první Annabelle. Démoni byli naprosto fantastičtí, hlavně vlkodlak a převozník. tři hlavní protagonistky byli k sežrání, skutečně skvěle zahrané a ten kluk s kytarou tam perfektně padl. Film nabízí i velmi příjemný a funkční humor. Za mě spokojenost. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Úvod s Warrenovými trojku hezky nakopne, dodá jí pravý conjuringovský drive. Zbytek filmu je řemeslně bezchybná duchařina s dětskými hrdiny, slušně pracující s prostředím, především Warrenových sklepem se sbírkou prokletých artefaktů. Duchové jsou ale příliš neškodní, i vlkodlak se po profackování kytarou rozplyne v dým a je po hrozbě. Toto “bezpečné” strašení film dělá koukatelným pro širší cílovku, což je milé, pro někoho ale může být handicapem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama