Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

LOVEní by mohla být příjemná romantická komedie, u které se člověk opravdu dobře pobaví, bohužel má ale jednu obrovskou chybu - polovinu filmu se totiž stydí za postavy, za herce a vlastně i za tvůrce. Námět je skvělý, Ester Geislerová byla naprosto famózní a po dlouhé době se mi dokonce líbil i Jakub Prachař. Ze začátku se vše skvěle rozjíždí, ale pak se začínají objevovat momenty, které jsou prostě vyloženě trapné. A když je mi trapně i za postavu, je jasné, že je něco špatně. Celkově jsem vlastně nepochopila, jaký měla význam postava Romany Goščíkové, tedy kromě toho, aby uměle a naprosto nelogicky protahovala děj. Malá Pardubická sice pobavila, ale tu rivalita ve finále vůbec nedává žádný smysl. No a ta svatba? To byl vyloženě trapas nad trapas, tak zaražená v sedačce jsem ještě v kině snad neseděla! Navíc všechno to příšerné zpívání, které pomalu nebralo konce ... Podobných "vad na kráse" by se dalo najít ještě hromada, ale tím největším kamenem úrazu byl právě ten přemrštěný počet trapncýh situací ... Nebýt toho, vyššího hodnocení bych se rozhodně nebála. Protože já jsem se opravdu skvěle bavila. Jarda Plesl zase zazářil, tomu se budu smát ještě hodně dlouho. Výborný herecký výkon, mu tady ti podivíni jdou prostě skvěle. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Karel Janák sa po roku vracia s novým filmom "LOVEní". Mám pocit, že pri mene Karel Janák absolútne nečakám žiadne zázraky. No na druhú stranu keď to človek akceptuje, tak ma vie aj pobaviť. Tento film je podľa mňa celkom pozerateľná komédia, no na druhú stranu sú tu opäť typické momentky, ktoré komédie už priniesli miliónkrát a nevedia tomu dať absolútne nič nové. Čo napríklad? Povedzme si pravdu, že od prvého momentu vieme, s kým vlastne nakoniec Eliška skončí. Okrem toho je film niekedy cez svoje postavy vysoko teatrálny. V tomto hovorím najmä o Martinovi Písaříkovi. Jeho postava mi príde často trápna. A čím viac sa snaží veci napraviť, alebo vysvetliť, o to viac sa potápa. A čo ešte musím povedať, tak najhorší výkon filmu patrí Romane Goščíkovej. Vo všetkých scénkach pôsobí vysoko drevene a nakoniec ešte musí mať film nečakaný zvrat, ktorý nemohol predpovedať absolútne nikto. A je to len sprosté. A potom ten gýčový záver. To sa deje v amerických filmoch. Prečo tu? Pozitíva filmu? Ester Geislerová je sympatická hlavná hrdinka a jej postava sa mi aj celkom páči. A podobne ja na tom aj Jakub Prachař. Je vtipný, má dobré momentky a sledovať ho ma baví. A priznávam, aj Evelyn ma vie pobaviť. Najlepšia časť je asi scénka na balkóne. To ma vysoko pobavilo. Bežanie Malej Pardubickej je tiež vtipné a myslím si, že je tu ešte okrem toho pár scénok, ktoré sa mi páčili. No musím ešte jedno pripustiť. Kde odišli všetci normálni chlapi, keď sa točil tento film? Úprimne... kam sa podeli? Hodnotenie: C ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé....Každý, nebo skoro každý, kdo viděl tenhle film stoprocentně viděl i Ženy v běhu. To byla fakt komedie, u které jsem se řehtala od začátku do konce. A taky je to film, který bych doporučila i chlapovi. Naopak u LOVEní jsem se jen párkrát pousmála a rozhodně bych nedoporučila žádnýmu chlapovi, aby na to šel a to ani pod pohrůžkou rozchodu. Pak tady akorát tak kurví hodnocení. Každopádně, ikdyž jsem se v kině neřezala smíchy, tak několik dobrých hlášek proběhlo, film rozhodně nenudil, příběh samozřejmě otřepaný, ale na to se dá koukat pořád... :D Na Prachaře se taky dá celkem dobře koukat, takže z téhle stránky je to podle mě taky v pořádku. :) Takže za mě celkem slušné 4 hvězdy, protože někdy je prostě potřeba film, u kterého nepotřebujete přemýšlet a můžete se jen zasnít. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Karel Janák je zkušený režisér, a umí natočit dobrou a vtipnou komedii. Jen by nesměl jet na půl plynu. A to je bohužel případ i tohoto snímku. LOVEní není špatný film, a svým způsobem má i dobře rozdané karty. Jen s nimi Janák nechce a nebo v té horší možnosti, neumí hrát. A přitom stačilo tak málo, a z podprůměrné komedie jsme mohly dostat průměrnou až lehce nadprůměrnou komedii. Největší kámen úrazu je délka, která je přepálená a příběh s postavy nemají na to, aby jí utáhly. A pak je tu scénář, jenž není tak vtipný a nedokáže pořádně prodat romantikou linku obou hlavní postav. A je to škoda, protože tam ten potenciál vidím. Herci se snaží, a některé situace zachraňují, ale k čemu to je, když to pak jako celek moc nefunguje. LOVEní je obyčejná komedie, která neurazí, ale nijak extra nepobaví. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nedělám to běžně, ale tady to střelím z první... Náhodou jsem přepl v TV na Novu a byl vržen do průběhu tohoto příšernýho počinu. Viděl jsem z toho cca 4-5 minut a takovej amatérismus, neherecký výkony, lacině působící vizuál... tak to se jen tak nevidí. Víc tomu věnovat nehodlám! Ani času, ani slov... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Film šel do kin se sloganem „Hledá se láska, Zn. Spěchá“. (ČSFD)
  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)
  • V čase cca 1:31:00 přichází Eliška (Ester Geislerová) s přítelkyní na střechu k úlům, aby tam rozmístila květiny. V té chvíli je ještě celá stěna s rákosem bez jediné kytky. O několik vteřin později rovná právě přinesené kytky vedle úlů a stěna už je celá vyzdobená květinami i s rámečky. (Tonula)

Reklama

Reklama