Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

Marze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to Ženicha na útěku i Nevěstu na útěku. Po slzavé cestě tu je přehlídka šťastných párů i sponzorských odkazů, bizarních nápadníků z internetu, na čemž zase stavěla Sezn@mka, zvyšováním sebevědomí za pomoci nových šatů, bot, účesů a cvičení, což používají takřka všechny romantické komedie, včetně náladových klipových podkresů. Podobně lze odškrtávat vzor za vzorem po celý film. Patří sem ponižující lovy v baru či stínový doprovod na rodinnou slavnost jako v Teorii velkého třesku, pouliční hudební vyznání z Lásky nebeské, veřejné ztrapnění v duchu Bridget Jonesové i sportovní souboj o muže, na jakém stojí Ženy v běhu. Více než herečky baví jejich kolegové, jmenovitě mimoň Jakuba Prachaře a zejména Jaroslav Plesl v epizodní, ale kouzelné „usínací“ etudě. Za vrchol hospodského humoru čtvrté cenové považuji hlášku hrdinky "je střed, je ho tam třeba". Kdykoli se urodí milý nápad – a takových detailů není vůbec málo, využije se alespoň natřikrát, jako třeba koťátko místo kapesníku. Navíc přirozenou radost ze smíchu leckdy vzápětí uzemní klišé jako hrom v čele se vzlykající slečnou vlekoucí kufr zpátky k mamince hustým lijákem. Je zde naštěstí dostatek vtipných situací i průpovídek typu „je ajťák, ne autista“. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé....Každý, nebo skoro každý, kdo viděl tenhle film stoprocentně viděl i Ženy v běhu. To byla fakt komedie, u které jsem se řehtala od začátku do konce. A taky je to film, který bych doporučila i chlapovi. Naopak u LOVEní jsem se jen párkrát pousmála a rozhodně bych nedoporučila žádnýmu chlapovi, aby na to šel a to ani pod pohrůžkou rozchodu. Pak tady akorát tak kurví hodnocení. Každopádně, ikdyž jsem se v kině neřezala smíchy, tak několik dobrých hlášek proběhlo, film rozhodně nenudil, příběh samozřejmě otřepaný, ale na to se dá koukat pořád... :D Na Prachaře se taky dá celkem dobře koukat, takže z téhle stránky je to podle mě taky v pořádku. :) Takže za mě celkem slušné 4 hvězdy, protože někdy je prostě potřeba film, u kterého nepotřebujete přemýšlet a můžete se jen zasnít. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Největší problém romantických komedii je v tom, že musí přijít s něčím novým neokoukaným a originálním. Tady je něco nového jen v to, že jedna z postav je včelař a chová myš jinak zbytek je kopírka dříve viděného. Paní Kramperová je kopírka Rebel Wilson (vzhled a chování) a její rady zase kopírují rady matky dcery z filmu Ženy v pokušení jen jsou více sexistické. Máme zde i zpěv na playback před okny domu což bylo i v Deníku Bridget Jonesové a úvodní nepodařenou svatbu jsem též někde viděl jen si už nevzpomenu kde. Nicméně v rámci možností české tvorby se jedná o nadprůměr ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ušlo, sice průhledné jak pauzák. Docela nechápu, proč nikdo nevymyslí alespoň nějakou zápletku a všechny romantické filmy jsou plné otravných, divnýc, nebo retardovaných chlapů, u kterých je neúspěch zaručen už na první pohled?! Nejvíc mi vadila Evelyn Kramerová, jak hereckým výkonem, tak tím, že bych si o ni ani koloběžku neopřel...Jinak Ester Geislerová působí sympaticky, určitě by si někoho našla.... No a nakonec i ten Jakub Prachař se osmělí a máme poměrně fajn romantickou komedii, ale jak říkám scénář je pořád na jedno brdo, moc prosím o nějakou invenci....a žili šťastně až do smrti...50% ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Pro Pardubaky celkem dobra podivana. Jen je skoda trapne prehravane Evy - IT girl a trochu trapneho konce. Jinak bych hodnotil i lepe. Chapu, ze pro nekoho kdo videl Pardubice jen z vlaku to asi moc zajimave nebude a bude to spis podprumerna romanticka komedie, kde se zrovna za bricho popadat nebudete. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)

Reklama

Reklama