Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (227)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že si Janák nedokázal poradit s jednoduchou romantickou premisou. Styl vyprávění se potácí ode zdi ke zdi, vtip je místy až příliš nucený a k jasně danému vyústění příběh spěje neohrabaně zamotávanou cestou. Své momenty film má, to zase jo, ale čekal jsem, že důvodů pro zasmání tu bude mnohem víc. Alespoň že obsazení je celkem slušné a nejmladší Geislerce to s Prachařem příjemně šlape. Nicméně nechápu, kdo obsadil to otylé cosi ze Slovenska. To bylo něco naprosto příšerného a i tenhle castingový kiks má svůj podíl na celkové podprůměrnosti. 35% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Netajím, že bych se párkrát nezasmál. Ovšem celek je bída. Pointa od začátku jasná. Děj trapný více, než vtipný. Film o boubelce s pěknou kamarádkou. Ta spí s každým, kdo se namane, protože o víc chlapi online nebo v baru nestojí. Její hezká kámoška hledá a najde vážný vztah. Boubelka má kotě. Prostě jako ze života. ()

Reklama

Harapes 

všechny recenze uživatele

Žádný nový nápad nehledejme. Žádná originalita vtipů, co by jsme už někde neviděli. Bohužel problém mám i s hlavní představitelkou... byla prostě Ester nudná, nezajímavá osoba. Kdo tedy mě opravdu překvapil, byl Jakub Prachař. Takový divný človíček... a svou roli přesvědčivě zahrál. Pan režisér Janák je dobrý řemeslník, ale tady bohužel šlápl vedle. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dnes už jsem taky viděl Jak se moří revizoři, takže s odpadem! budu nakládat opatrně. Co mi na tom vadilo nejvíc? Určitě stopáž. Skrouhnul bych to nejmíň o půl hodiny. Hodně mi vadila ta Slovenka. Říkal jsem si, že když to nemůže být Češka- typově by určitě bylo z čeho vybírat, že bude herecky bravurní. Ona ale nebyla ani průměrná, byla vysloveně slabá. Vadilo mi, že jsou všichni tak odporně afektovaní. Tohle neplatilo snad jedině o postavě hlavní hrdinky, jinak to ale byly karikatury. Vadilo mi, že se má zamilovat do chlapa, kterej na ni ukáže zbaběle prstem, když někoho na minigolfu trefila míčkem. Vadilo mi, že mu přišla vyzdobit terasu, když se předtím jako dva dospělí lidé jasně ustanovili na tom, že je to pro ně konečná. Vadilo mi... Seru na to. Koukal jsem na to pozorně, neodsuzuju bez argumentů, rád bych pomohl, ale tady asi stejně jde jenom o prachy, uměl bych si představit, že jich mohlo být podstatně víc, za tohle mohli zaplatit jen děti, zoufalci a lobotomici. Nebo dobrý? Tak to potom jo. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna žrout romantických filmů, ale ocením, když mě nějaký zaujme a tudíž rozněhní. To se v případě Janákova Lovení moc nepovedlo. Vylovil se tu nepříjemně předvídatelný film o tom jak se Ester potkala s podivínem Kubou. Do toho jim tu skáče Evelyn Kramerová s nutným širším záběrem, aby mi tam sem tam povedala nějakou chytrou rozprávku. Navíc ji rozumím každé třetí slovo. Nejvíc mne ale irituje odporná snaha u komediálně laděných slaďáků přetvářet z klasických postav (rozumněno předloh), podivné kreatury s vyšinutými vlastnostmi. Já nepotřebuji udělat z kde koho hňupa, abych se tomu smál. Pleslova role muže s poruchou spánku není ani tak vtipná jako zoufale smutná a každá holka s piercingem a copánky na hlavě je smahnutá anarchistka. V tomto případě, kdy postavám už dávno není 20let by se slušelo, přidat na rozumu a zasadit postavy do reálného světa. Zvolená komediální koncepce stahuje film o úroveň níže. 30% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)
  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)

Reklama

Reklama