Reklama

Reklama

Znaky

(seriál)
TV spot
Polsko, (2018–2020), 12 h 9 min (Minutáž: 44–47 min)

Hrají:

Andrzej Konopka, Michał Czernecki, Andrzej Mastalerz, Helena Sujecka, Piotr Trojan, Magdalena Żak, Robert Gulaczyk, Bianka Pilitowska, Alicja Pietruszka (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Videa (1)

TV spot

Recenze (17)

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mi polská tvorba mohla tak dlouho unikat. A děkuji Netflixu, že jsem se k tomu mohl dostat i bez dvouhodinového hledání titulků atd. Znaky jsou vlastně taková normální kriminálka. Co se mi na tom ale hrozně líbí je fakt, že po dlouhé době je to seriál s takovým zvláštním feelingem, který ale není udělaný návratem nebo pseudonávratem do 80s. Škoda Kodiaq hlavní postavy mluví za vše. Což mi připomíná jednu z mála slabin - trapný product placement Škodovky a Aukra. Jinak moc dobré. ()

STORM70 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tento seriál natočil v našem naturelu tak se mu vysmějeme, ale vzhledem k Polsku kde je 87 procent věřících a nějaký rádoby duchovní vůdce mentošů prodává půlce vesnice vodu říznutou amfetaminem a celá dědina chlastá jako o život je tato dvoudílná série celkem v cajku... Za mě velmi slušná atmosféra, jako krimi taky slušné a co bude dál po tajemném konci?..... ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně atmosférický krimi seroš. Je fuckt, že Poláci to umí a ten jejich náboženský fanatismus je taky jedinečný. Je zvláštní jak dvě sousední země můžou být, tak naprosto rozdílné v myšlení i ve víře. Jinak 1. série se trochu držela zpátky, ale dobrý a 2. série už měla jiné grády. Poněkud mě, ale štvalo, že tam spousta věcí zůstala nedořečená. Za to srážím 1*, jinak by to byla plná palba. Za mě 88% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Strašne ma vie naštvať, keď prvá séria naznačuje druhú takým spôsobom, že v nej zostane veľa nevypovedaných vecí. Fanatizmus v akomkoľvek zmysle - či už v náboženskom zmysle, alebo v predsavzatí je na hovno. Poliaci sa stále držia toho kresťanstva ako kliešť na triezvej nohe. Samé básničky, o ktorých si myslia, že nimi majú odpustené vraždy či iné násilie... Už mi s tým idú na nervy. Ale tie ich nadávky sú cool:)) ()

lineker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první sérii jsem nenalezl téměř nic špatného z pohledu diváka, kterého baví krimi s trochou toho mysteriózna. Znaky jsou kriminálkou natočena v takovém stylu, který je českému divákovi blízký a povědomý. Menší policejní oddělení, nový náčelník, osazenstvo, které řeší nejen profesní problémy. Do toho ( pro Poláky tak oblíbené ) náboženské téma a jedna tajemná linka sahající do vzdálené minulosti. První série byla utnuta v tom nejlepším, ale po dvou dílech té druhé lze říci, že se na ni podařilo velmi dobře navázat. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama