Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (106)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Z lítosti a z úcty k tvůrcům i protagonistům dávám jednu hvězdu! Scénář plave na vodě, herci nevědí co hrát a jak hrát. Cielsar neví, jak režírovat. Jak se psalo, tak se i točilo. Na první dobrou. Je mi líto především Navrátila, Soboty, Kaisera a nakonec i Kubařové a Vlasákové. TV Nova už neví kudy, kam. Tento seriál může sloužit snad jen jako kulisa v čekárně u doktora. Langmajer sice má určité komediální polohy, na kterých by se dalo pracovat, ale nemůže utáhnout celý seriál. Ovšem, alespoň jsem rád, že má pan Cieslar práci, což mnoho režisérů v ČR říci nemůže. Kam se poděla celá ta kultivovanost seriálů? Co jsou to tam za postavy? Proč nemůže takový zalabák z paneláku dostat něco lepšího? ()

Johny Mist 

všechny recenze uživatele

Hele, představ si, je neděle večer, víkend skončil, děti už spí, dojedl si tlačenku a otevřel si pivko. Natáhneš se na kanape a vypneš mozek. jako kulisu si dáš tenhle seriál a přemýšlíš si o tom, co bylo, občas se zasměješ nějakýmu tomu levnýmu vtipu a vlastně ti ani nic neschází. Neříkám každou neděli, ale jednou za čas... proč ne. Rozhodně to není odpad a ty 3 hvězdy dávám jen proto, abych tu vyvážil tu "nespravedlnost" kdy někdo dává odpad jen proto, že je to nova, nebo že je tam Klus ()

Reklama

Viler 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak špatně neviděl. Humorné scénky s dojemnými se tu občas setkají s těmi trapnými, ale těch je naštěstí málo. Hlavnímu hrdinovi byste po pár dílech občas dali pěstí, za to jeho debilní chování, ale co si má počít, když to má ve scénáři. Ovšem musím říct, že s tou partou v zátoce u rezavé kotvy bych chtěl být kámoš a setkávat se v hospůdce u Utopence. ()

Blejzr 

všechny recenze uživatele

Ten serial je tak blbej, az je dobrej :D Ja nevim, ale nemuzu si pomoct, me to bavi :D Je to jediny na co koukame se zenou v TV, jinak vse stahujem a koukame na zahranicni kvalitni serialy (Homeland, AHS...) Banda zoufalcu co zije v houseboatech a karavanech nekde u vody, chodi kazdej den do zaplivaneho pajzlu u vody, hlavni postava je kluk, co asi jako maly padal velmi casto na hlavicku, pac takovej dement by proste nemohl byt vubec, ale vubec nikdo :D A je to vsechno tak neskutecne trapne a ubohe, az je to proste vtipne :D Nutno rict, ze Lukas Langmajer je teda hnup vsech hnupu a je az k nevire, ze je to bratr Jirky Langmajera.. :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kříženec Bezdružic a Přístavu. Jako sorry - hned v úvodu vidím, že si tvůrci ani neohlídají, kde a co točí (panorama Želivárny před 15 lety fakt vypadalo hodně, ale hodně jinak, vy tupci), a pak vidím, že si neohlídali ani scénář, herecké výkony, a celkově natočili nudu o ničem. Langmajer je o přes držku, jak musí být neustále za pitomce, a věřte mi, vtipné to není. Pavlásek a Sobota jsou jen stafáž do počtu. Vtipných dialogů napočítáte jako bezrukej Frantík prstů. A jinak je to jen zase o tom jediném - neřeší se fotbal, neřeší se pracovní možnosti, neřeší se politika, prostě jde jen o sex a o Moniku a o kovboje a vodu, a že si sem tam sednou na pivo a nic neřešej. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Hugo (Lukáš Langmajer) spadne při sebevraždě do Vltavy z Trojského mostu a poté, co se nechá proudem unášet, se octne v malé zátoce plné dobrodružství pod Vyšehradem, cca 9,5 km proti proudu... (mikulin)
  • Při závěrečných titulkách se objeví chybné křestní jméno herce, který hrál šéfa Lukáše Langmajera. Místo jména Ctirad Götz se objeví Jindřich Götz. (Niki94)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)

Reklama

Reklama