Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Paródia ktorá porazila svoju romantickú a hlavne erotickú predlohu pre teen publikum. Ako áno pár trapasov sa našlo ale človek sa zasmeje. Podobnych filmov ako je napríklad scary movie treba viac. Ale obcas už bývajú otravné, vôbec sa nečudujem slabému hodnoteniu v percentách, človeku to jednoducho musí podľa nalady sadnúť. Aby to nebol odpad či priemer. Netflix opäť vytiahol aj dabing čo treba určite pochváliť. 4* ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, co taky čekat jiného od parodie, když ani původní film nebyl žádný zázrak. Na druhou stranu, když si vzpomenu jaký humbuk byl kolem Padesáti odstínů šedi, z nichž se nakonec vyklubala taková blbost, jakou je, musím konstatovat jediné. Ten film si svou parodii zasloužil! A Padesát odstínů černé v mnoha ohledech originál dokonce převyšuje. Vhodnější lék pro hysterické fandy té původní blbosti zatím asi neexistuje. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pěkné měla tato parta černoušků předešlé parodie na Paranormal Activity a teď přijdou s naprosto neuvěřitelnou 3.14čovinou. Vtipný byl tak jeden pokus o vtípek z devadesáti. Musím se přiznat, že mnohem více jsem se nasmál u původního snímku. Tento pokus o film se nesl v hodně trapném duchu. Zkrátka to celé bylo prostě debilní. Musel jsem se hodně snažit, abych to celé zvládl dokoukat. Přitom režisér Michael Tiddes není vyložené kokot, předešlé dva snímky se mu vydařily. Zřejmě změnil dodavatele a začíná si zvykat na odlišnou nitrožilní stravu. Bohužel, škodní jsou na tomto jeho rozhodnutí zejména diváci. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Jako celek působí Padesát odstínů černé přijatelně. Nicméně přítomnost zbytečně vulgárních gagů i nastavovaných (ne)vtipů film se vší parádou zkrátka zabíjí. Tvůrci se snažili, ale snaha není vše. Wayans by se měl na své filmy konečně podívat a dát všem divákům za pravdu. Příště by to třeba mohlo konečně vyjít. ()

kiimi 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je velmi hloupý, jednoduchý, navíc s primitivním sexuálně laděným humorem. Pokud jste však viděli Padesát odstínů šedi, uvědomíte si, že lépe pojatou parodii na tento brak natočit nejde! Zatímco v Šedi berou všechny ty kýčové výblitky zcela vážně a působí to neuvěřitelně směšně, v Černé neberou vážně vůbec nic a dokonale se Šedi vysmáli. Film doporučuji jako náplast pouze těm, kteří viděli Šeď. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama