Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (252)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa k tomu dá vyhnúť, tak na film nedávam až to najhoršie hodnotenie. Ale tu jednoducho nie je možné inak rozhodnúť. Mnoho scén a tzv, „vtipných momentov“ jed pod úrovňou a dialógy nie sú originálne. Až na krátku paródiu filmu Whiplash sa na to dá rýchlo zabudnúť. PS: „Scary Movie“ mal v sebe viac fantázií. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné, čekal jsem to horší. Pořád to bylo lepší než původní verze. Od těchhle komedií toho člověk ani moc čekat nemůže. Ale bez zhlédnutí originálu tento film moc nedává smysl. Je to dost sestříhané. Marlon Wayans má zde svou klasickou roli stereotypního černocha jde mu to celkem dobře. Kali Hawk je jako představitelka Hannah taky vtipná. Film je plný různých popkulturních narážek, které nám třeba vždy nemusí dávat smysl. Hlavně je tam plno hlášek z různých filmů včetně toho původního. Některé vtipy jsou povedené, jiné už méně. Dost dobrá byla i Christianova rasistická matka v podání stále sexy Jane Seymour :) Celkově se to ale povedlo. "Nenávidím tě tak, jak černí nenávidí poldy." :D ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No je to nakládačka:), rozhodně to není pro žádné citlivky ani estetické duše, ale jako parodie je to výborné. Vytýkat tomu slaboduchost děje je nesmysl - téměř otrocky a zrcadlově to exponuje originál. Takže pokud jste "šediny" neviděli ani nečetli - vadí to - přijdete minimálně o polovinu smyslu parodovaného. Zakopaný pes nízkého celkového hodnocení bude tedy nespíš v tom, že ti, co mají originál v nábožné úctě, jsou tímto počinem pobouřeni, a ti, co by dokázali ocenit parodii, zase pohrdají originálem natolik, že ho neznají. Mimochodem ústřední pár je mnohem víc sexy v této "black" verzi, kam se na ně Dakota s Jamiem hrabou... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ani jej neplánuji, ale na parodii s Wayansem jsem byl zvědavý a vcelku to obstálo. Překvapivé je, že situační humor je zde poněkud trapný až absurdní, ale naopak potěší vtipné dialogy, při kterých jsem se párkrát hezky zasmál. Ke konci se film už docela táhne, ale na pobavení to postačí. 55% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Puštění této černé komedie byl absolutní omyl.. Dalším omylem byl jeho vznik.. Padesát odstínů Christiana Greye je totiž parodie už sama o sobě - jak chcete parodovat parodii tak, aby měla hlavu a patu? Pro diváky, kteří mají rádi trapný humor založený na zesměšňování černochů, žen, blondýn, otylých lidí a tak nějak vůbec všeho.. Prostě pro fandy "Scary Movie".. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama