Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

misterz 

všechny recenze uživatele

Neriešim, či je tento hororový počin vykrádačkou alebo nie, hlavne že to po hororovej stránke fungovalo. V súčasnosti je aj tak už takmer nemožné prísť v tomto smere s niečím novým. Zaujímavé je hlavne, či hororový snímok ponúkne aj nejaký rozumný medzižánrový presah, čo je aj tento prípad. Síce načrtnutá vzťahová dráma sa tu ku koncu vytratila kamsi do stratena, ale v tomto smere potešil aj úvod. Tiež hororvé prvky spolu s mysterióznym základom boli slušne zvládnuté a bubák celkom fajn postrašil, niekoľko scén sa vážne vydarilo. No páčil sa mi hlavne záver, nečakal som také šikovné rozuzlenie. V momentálnej hororovej mizérii ide určite o nadpriemerný počin. 75/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na tento Horor mě nalákala krásná Lucy Boynton, která se mi zalíbila už ve February a toto je v pořadí třetí Horor, který jsem s ní viděl (druhý byl Apostle) a i když je zde jako hlavní postava, celkově je z těch tří nejslabší. Tím ale nechci říct, že by Don't Knock Twice byl nějak špatným Hororem. Sice mi vadila trochu ta typická, britská atmosféra, ale slušných Hororových scén je tu dost, celkem i dobrý příběh a finále bylo parádní. Určitě to nepatří mezi filmy, na které bych se v budoucnu chtěl podívat znovu, jsou lepší Horory na podobné téma, ale na jedno zhlédnutí, fájn podívaná. Slušná trojčička. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britové nemají vždy dobré horory, ale u snímku „Don't Knock Twice“ jsem měl poct, že se jim podařilo najet na velmi dobrou strunu, a to i přesto, že se na první pohled jedná spíše o snímek levnější. Vůbec mu to nevadí, má dobrou atmosféru a dovede vás přimět, abyste se při jeho sledování alespoň trochu ošívali. To rozhodně považuji za něco, co od dobrého hororu očekávám. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|72%| Asi bych měl dát lepší 3*, ale já si nemohl pomoct, natočeno to bylo kvalitně. Divím se, že se tohle nedostalo do kin, zasloužilo by si to. Třeba takový horůrek Zhasni a zemřeš – ten mi moc nesedl a nebavil (jen 2* jsem dal) a přesto se dostal do kin. No, nevadí. V podstatě souhlasím se vším, co napsal uživatel Bloody. Postavy jsou zde zajímavé – spojené s funkčním příběhem, takže tyto dva aspekty mě bavili víc než hororové náznaky, krev, napínavost atd. Jsem rád, že z tohoto nevznikla překombinovaná splácanina, kde jde jen o lekačky, krev, brutalitu apod. Tempo to má pozvolnější, což nevadí. Občas tu máme nějakou tu zajímavou scénu, např.: Žena, která si podřízne hrdlo, krvácející noha apod. Finále má zajímavou (ne nějak šokující, ale přesto funkční) pointu. Takže, akorát by to chtělo trochu obohatit scénář – ne to nějak přehnat, ale jisté vylepšení by tomu neuškodilo. Přesto jsem dost spokojen. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Zápletka není nijak komplikovaná, ale dobře zpracovaná a ozvláštněná napjatým vztahem matky a dcery, kde obě pikají za své hříchy z mládí. Film těží hlavně z dokonalé hororové atmosféry, která je místy hustá jak mlha, která by se dala krájet u Rákosníčka. Závěrečný twist je povedený, až vás zamrazí v zádech. Don't Knock Twice je prostě velice chutná jednohubka. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama