Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se bohužel výměna hlavního protagonisty vůbec nevyplatila, nové dvojici zoufale chybí tolik potřebné charisma, které má jejich předchůdce na rozdávání, čímž jednotlivé epizody ztrácí na poutavosti, rovněž na humoru a jednoznačně mi nesedl ani lehce pozměněný koncept. Dodnes si pamatuju, jak moc jsem byl z Ano, šéfová! zklamaný a mé pocity se dodnes nezměnily. Tím samozřejmě netvrdím, že by Jitka nebo Santo nebyli profíci, to nikoliv. Jejich úspěšná restaurace Sempre Pagana dokazuje, že v businessu mají obrovské zkušenosti, jenom je tak nějak moc neumí předat a hlavně podat zábavnou formou. Zkrátka Zdeněk Pohlreich nastavil laťku sakra vysoko, kterou se Jitce ani Santovi nepodařilo překonat, ba dokonce se jí ani trochu dotknout. 2/10. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká p*ča co se za komančů odstěhovala do německa a tam si vytvořila hospody, vzala si "itala" a má rozmazleného haranta. Tak bych popsal hlavní "hérečku" jinak li zvanou šéfovou. Škoda že se na to ten Pohlreich vysr*l. S ním to byla alespoň sranda. Stačilo mi jenom 10 minut a už jsem zjistil, že oba jsou rozmazlení snobáci, co si stěžují na každou kravinu. Ženská si myslí že je nějakej profík jenom protože si v německu otevřela několik restaurací. Její harant (přizdi*ráč), je očividně namyšlený idiot, který si myslí že ví všechno a je nějaká vip. Hned v prvním díle (nevím jestli je to první díl, byla to nějaká hospoda na barandově v praze) skritizovali všechno, co by ani pohlreich neskritizoval. Jakmile ti dva mentálové zjistili že v jídelním lístku je místo gnocchi napsáno noky, tak se málem posr*li. Hned mladej frája začal vysvětlovat že se to píše jinak, prootže on je přeci ten inteligentní, italský klučina. Nehorázná kravina toto. Byl bych mnohem radši kdyby místo tohoto dávali staré díly Ano šéfe. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mě může a bude bavit měnění „problémových“ restaurací v blízkosti „jiskřícího“ dialogu mezi otravnou matkou a otravným synkem, ale uvidíme. Tuzemská gastronomie už rozhodně není v plenkách, za poslední dekádu udělala obrovský posun nahoru. I díky tomuto pořadu. Není třeba zpochybňovat, prostě Zdeněk Pohlreich byl persona, pragmatik, manažer, přirozená autorita. Ano, také on před kamerou nějak začínal, ale nemyslím si, že pomoc spočívá v donesení dvou pánviček, ve sdělení „že práce práce práce a výsledky se dostaví“ či v dělání ramen, když v kuchyni pak za synka Santa stejně úřaduje jiný kuchař. Šokující je i to, že za tři nebo čtyři díly jeden podnik skončil, jeden majitel před resumé našich odborníků raději pláchl a dalšímu šly „rady“ jedním uchem sem, druhým tam. Shovívavý budu, ale Zdeněk je jen jeden. Hloupé strojené promluvy nepotřeboval. A měl kromě charismatu veliký přehled. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama