Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší než jsem čekal. S Polhreichem to mělo šmrnc, vtip. Tohle teď je v podstatě nudnější verze, která je taková milá, neurazí, ale prostě Polhreich to není. Určitě se na to dá dívat a Santo je zajímavější než jeho matka. Jinak tohle bych čekal spíš na Barrandově než na Primě, protože současné zpracování odpovídá kvalitě Barrandova. ()

Toka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda pořádný průser. Nejenom, že je to zoufale nudný, ale ústřední dvojce vůbec nefunguje. Z jejich dialogů je cítit strojenost, způsob komunikace restauratérů jasně naznačuje minimum respektu – a vlastně se není čemu divit, když ani jeden z nich na návštěvě nevaří. Dvojice vůbec neřeší čistotu restaurace, čerstvost surovin a ostatní aspekty a je vidět, že jedou podle scénáře. Ta nepřirozenost by se dala možná zkousnout, kdyby to bylo alespoň trochu zábavný. V polovině druhého dílu jsem to zabalil a radši si pustil něco z produkce Gordona Ramsayho. ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

onde odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, ještě větší tragédie, než jsme asi všichni doufali. Dvojice bez jakkéhokoliv charisma, která dokonce vypadá, že vůbec neví co dělá. Moment, kdy to je totální WTF, když mladý nasere majitele, který jim vysvětluje co tam vše dělají a máma mu v nouzi řekla, že má povadlé kytky... Definuje všechnoi. Vítku, proč jste to nevystřihli? :D Tohle Klusák s Remundou začali parodovat už od začátku, asi na Primě vybrali špatný kamarády. Jelikož je určitě natočená půlka první serie, tak jsou dost v háji... ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

To hodně bolí. Pohlreich týhle show nasadil laťku zatraceně vysoko a myslím, že se jen těžko někdo může vyrovnat. Máma Pagana a syn Pagana můžou bejt hodný lidi a profesionálové, ale nemaj ani špetku toho co do toho dával Zdenda. Nemají tu energii, elán a zápal. Pohlreich je profík, věděl o čem mluví, dokázal seřvat, nadávat, ale i potěšit, poradit a motivovat. Navíc je to showman a jeho nadhled byl jedinečnej. Teď už zbyla jen nezáživná nuda a zábava žádná. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama