Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Taková česko/německo/italská parodie na Ano šéfe! I když scénárista asi zůstal podle všeho původní, neboť tolik známých hlášek se opakuje až hrůza (tohle jídlo mě baví, ...si nás zavolali a vyslali SOS atd.). Začátek reality show celkem krušný. Paní máma Pagana a malý Pagáč působí strašně nesympaticky. Líbí se mi, jak se elegantně natahuje stopáž pořadu. Pagáč něco řekne a maminka to po chvíli zopakuje. Nechci pořad hned zatracovat, neboť původní ano, šéfe s Pohlreichem mě ze začátku taky nijak zvlášť neoslovilo. Ale Zdeněk působil jako daleko větší profesionál a expert než tihle dva dohromady. Co se prvního dílu týče, přijde mi to jako hodinové tlachání do prázdna s lekcemi italštiny, ale... uvidíme dál.. Docela fajné jak se majitel rozohnil na Pagáča, jednu chvíli jsem myslel, že ho naseká do lazaní :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pohlreichových aut a motorek se tento pořad zase snaží vzbudit zdání lidovosti a že snad oba hlavní protagonisté jezdí všude MHD. Tomu ale asi nikdo moc nevěříme, stejně jako té bodré stylizaci čao, mámo - bon giorno, synku. Jinak ústřední dvojice zatím nic moc neprojevila, vše poměřují svými italskými chutěmi a jídly, ale ta zas nemusí sedět každému. Tvůrci se pak snaží hrát na nějaké ty citové struny a vydupat ze země příběh, ale jde jim to fakt mizerně. --- EDIT: Po více dílech mám pocit, že jde spíše jen o reklamního průvodce luxusními středisky nebo penziony s restauracemi. Navíc si ti dva odporují - v jednom dílu chlapa seřvou, že má moc vysoké ceny, v druhém ženskou, že je má moc nízké a nasadí je na cenu těch z minulého dílu, které kritizovali. Prase aby se v tom vyznalo. ()

Reklama

Najnou odpad!

všechny recenze uživatele

Proč jste ho nenechali umřít? Důstojně, s trochou sebeúcty ho nechat odejít. To by bylo gesto hodné velikána. Jenže to se v našich luzích a hájích nenosí. A to tentokráte nemluvím o Lihošovi. Ale vlastně ani o Zděndovi ne, toho nikdo na věčnost posílat nutně nemusí. Proč ale do psích náušnic musí Prima za každou cenu ždímat formát, který mohl odejít na vrcholu? Alespoň trochu oddychu by si chudák zasloužil. Ale to ne, raději mu k narozeninám udělají tak debilní znělku, že se většina diváků (a/nebo jejich televizních přijímačů) nedožije ani prvního rozhovoru hlavních protagonistů zahraného kvalitativně někde mezi Policií v akci a Nebezpečnými vztahy. Z nějakého perverzního důvodu, snad kvůli pietě, jsem chvíli uvažoval nad jednou hvězdou. Nicméně už dlouho se mi nestalo, že bych po třech minutách žadonil "Prosím nebudeme to dokoukávat, viď?" ()

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl jako takovou tragédii. Je to zkrátka jiné o to, kdo to uvádí. Jsou jiní než Pohlreich ale lepší, než kdyby si na něj hráli. Je to nezvyk, ale to asi museli všichni očekávat. Já si myslím, že to bude chtít čas. Každopádně mi přijdou sympatičtí a líbí se mi, že tady není první cíl hned někoho ztrapnit tak, jak to bylo původně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama