Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby Bridget Jonesová hledala ještě větší zoufalku, než je ona sama, v Kate (Emilia Clarke) by se určitě trefila do černého. Ta holka sice vypadá jako roztomilý diblík, ale ve skutečnosti je magnetem na špatná rozhodnutí všeho druhu – nerozumí si s vlastní rodinou, nevyzná se sama v sobě, neumí si najít normálního chlapa a navíc pracuje v obchodě s vánočními potřebami. To se pozná tak, že chodí v asexuálním skřítkovském kostýmku, neustále cinká rolničkou a v hlavě jí pořád jede vánoční hit George Michaela „Last Christmas“. Přitom přesně před rokem balancovala mezi životem a smrtí, když podstoupila velmi komplikovanou operaci. Jeden by řekl, že si té „druhé šance“ bude víc vážit, ale Kate je evidentně všechno fuk. Okázale kašle na všechno a na všechny a životem proplouvá cestou nejmenšího odporu. Pak ale potká Toma (Henry Golding), trochu záhadného mladíka, který se jí čím dál víc začne plést do cesty a do života. A i když je Kate odhodlaná pokračovat ve svém dosavadním stylu života, vlivem tohohle kluka, vánoční atmosféry a magického Londýna začne její předčasně okoralé srdce velmi rychle tát. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (274)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemná vánoční komedie,která dokáže rozesmát a i lehounce dojmout a dokáže to i přesto,že vývoj je celkem očekávatelný a hlavní hrdinka je ze začátku pouze sebestředná blbka.Feig měl štěstí na obsazení Emilie Clark,protože i přes svojí počáteční nesympatičnost dokáže postavě Kate propůjčit velkou dávku svého diblíkovského šarmu.Nová klasika ve stylu Lásky Nebeské to ovšem nebude...60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milá vánoční romance s rozkošnou Emilií Clarke a sympatickým Henry Goldingem s dobře fungující vzájemnou chemií. Škoda, že Feig nepřitlačil na humoru, ale i tak se na to dobře kouká a vánoční atmosféra z toho sálá jedna radost. Do lehčího nadprůměru film tahá nečekaný závěrečný zvrat, který je v žánru RomCom velmi originální i vítaný. 6/10. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nudné, předvídatelné až hrůza, kýčovité a beze špetky nějakých hereckých výkonů. Tím vším je snímek Last Christmas, jehož největší předností jsou závěrečné titulky, jež Vás konečně osvobodí ze spárů této šíleně přepálené "romantické" záležitosti. Nikdy více! „I'm busy, you're weird, good-bye!“ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to velmi zvláštní film, rozhodně bych ho nepřirovnával k žádné Lásce nebeské, Deníku Bridget Jonesové a dalším britským romantickým komediím, dokonce bych ho do tohoto žánru ani nezařadil. A to jak to Emma Thompson krásně vymyslela a napsala, mě až dojalo. Navíc písničky George Michaela, stříbrná neděle a překvapení od mojí holky, že nám sehnala poslední dvě vstupenky do vyprodaného kina. Takže nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Fajn prijemna oddychovka urcena pre zenske srdcia. Bola by som dala 3*, ale kvoli prekvapujucemu a necakanemu twistu na zaver, ktory mi sposobil az zimomriavky, davam 4*!!! Emilia Clarke mi je sympaticka, pre mna je to zatial druhy film s nou (GoT nesledujem). Emma Thompson je nieco ako britska Meryl Streep. Co mi trosku na filme prekazalo, je az prehnana politicka korektnost. Viem, ze Londyn je multi-kulti, ale pripadalo mi to take nasilu, "len aby sa nikto necitil ukrivdeny, dajme tam vsetky rasy, kultury a sexualne orientacie" a miesanie ras tak to bolo uz uplne prehnane, ved sa tam nenasla ani jedna dvojica rovnakej rasy. 70% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Keď Kate (Emilia Clarke) odchádza domov v otcovom taxíku, na jej zápästí je nakrátko vidieť tetovanie draka. Emilia si dala tetovanie urobiť počas poslednej sezóny Hra o tróny (2011–2019) ako poctu svojej postave Daenerys. (Arsenal83)
  • V závěru filmu, během písně „Last Christmas“, se v davu objeví Greg Wise, spoluautor námětu filmu a také manžel herečky a scenáristky Emmy Thompson, která ve filmu ztvárnila matku hlavní postavy. (makimarketa)

Reklama

Reklama