Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Chucky 2k19 je zrzavej fuckin Tony Stark?! Charles Lee Ray versus sonda do vykořisťování zaměstnanců v zemích třetího světa i studie digitální demence? Co si budem, doba už je taková. Tatík klidně může mít v prdeli zakousnutou sněžnou frézu, ale pomoci se u vlastních děcek nedovolá, protože jejich oblíbenej jůtuber zrovna streamuje Robloxe. Bez očekávání, přesvědčený, že když vezmou Chuckymu Brada Dourifa a klasickou zápletku, vezmou mu duši, přiznávám - spletl jsem se! Lars Klevberg v digitálním hororu bez hororový atmosféry servíruje dvě třetiny nabroušený, zábavný a novátorský podívaný, kterou doslova a do písmene zabíjí tupým finále. Osmdesátkový loutky byly možná naivní, ale vážně děsivý. Smartfounová verze Child's Play je spíš Toy Story po dvaadvacáté, u kterýho však nemůžete neocenit odvahu a dobrý nápad. [RATE: 50%] ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi ta myšlenka, že obdivování "zábavného" násilí může velmi snadno vést k násilí opravdovému, pokud člověku nebo zrzavé panence chybí rozlišovací schopnost a pokud mu z jistých důvodů přeskočí. Nová Dětská hra mě tím potěšila stejně jako pečlivějším (na poměry hororu o vraždící hračce tedy rozhodně) vykreslením dětských (ano, je jich více a je to dobře) i dospělých postav nebo velkým finále, které mohlo být klidně ještě větší. A ke kladům rád přidám ještě hudbu od Beara McCrearyho, která se mi zdála prostě fantastická - prakticky pořád si pohrává s melodií hračky Buddiho, kterou složil také McCreary, a je to velmi zábavné. Ostatně jako celý film. Původní Dětské hře se vyrovná. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a upgradem prošel i Chucky. Jeho zlovolné chování tudíž už nemá na triku sériový vrahoun, ale softwareová sabotáž v podání zhrzeného rákosníka. To se mi líbilo a jako plus beru i fakt, že co do technologií jde panenka s dobou i ve své běžné verzi. Seděli mi herci, jak dětští, tak dospělí, nijak mě neurážela ani Chuckyho nová tvář a překvapilo mě solidní gore, kterého ovšem mohlo být víc, což platí především pro finále. Rezervy naopak vidím ve vyprávění, které mělo kolísavé tempo a díky tomu vynikala nulová invence, co se příběhu týče a až na dvě tři malé výjimky jsem postrádal i víc černého humoru, na kterém Chuckyho předchozí filmy vlastně stály. Každopádně nic jsem nečekal, takže jsem nakonec spokojen, ale na pokračování to moc nevidím. 60% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu ako moderne sa remake Detskej hry tvári, budí dojem, akoby bol nakrútený pred tridsiatimi rokmi. Je tu veľa dobrých nápadov, no nič z toho nie je dotiahnuté do konca. Sci-fi motív prekvapivo funguje, no Chucky stráca svoj démonický charakter a nie je ani posunutý do melancholickej roviny Frankensteinovho monštra (čo výrazne obmedzuje priestor Markovi Hamillovi). Náčrt postáv je fajn, ale v konečnom dôsledku je ich charakteristika dekádu za súčasnými trendmi. Čierny humor je tiež OK, ale opäť akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či z toho chcú mať seriózny horor, čiernu komédiu, či dobrodružnú Amblinovku s deťmi v hlavnej role. A vraždenie vie byť aj inovatívne, no vrážd je tu málo a potenciál "internet of things" nie je ani zďaleka využitý. V neposlednom rade film viac menej nijako nepracuje s dedičstvom siedmych dielov predošlej ságy. Proste ako v nejakom 80s filme, kde je všetko narýchlo pozliepané, veď divákom to bude jedno... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tak to bylo milé překvapení. V kině to bylo skvělý a mě to moc bavilo :) Rozdíly v tomhle remaku jsou že se tady žádnej vrah nepřevtělí do panenky, ale že je špatně naprogramovaná na místo toho aby si s dětma hrála, tak bude vraždit lidi. Panenka se vlastně jmenuje Buddi, ale Andy mu začne říkat Chucky. Tady pro změnu Chuckyho dabuje Mark Hamill a zní skvěle, aby né když je to jeden z nejlepších hlasů kreslenýho Jokera. No a vzhled Chuckyho je už úplně jinej a horší, to byl divnej ksicht. Dobrá volba pro roli Andyho - Gabriel Bateman mě byl sympatickej. O rok později jsem ho viděl v kině ve filmu Vyšinutý. Jaká postava mě tam fakt srala, byl přítel Andyho matky - Shane (David Lewis). To byl neskutečnej zmrd. Moc jsem si přál aby ho Chucky už zabil a pak se mi to splnilo a jeho smrt byla dobře udělaná :D Takový zmrdi si nezaslouží tak hezký ženy a ještě ženatý, sráč skurvenej, dobře mu tak. Pamatuju jak jsem v kině na něj řval sprostě a pak radostí že chcípnul, jsem záviděl takovýmu zmrdovi že má tak pěknou ženskou a já nic :D Přede mnou seděl jeden kluk se svojí holkou a pak měl na mě nějaký kecy že je to ruší :D Já na ně ať si hledí svýho :D Myslím že jsem ten den v kině byl trochu nalitej :D Proto jsem to tak prožíval :D Gore dobrý, krve neni málo, kamera a střih taky, herecký výkony v pohodě. Líbil se mi i The Buddi Song co nazpíval Mark Hamill a soundtrack byl výbornej. Remake se povedl. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)
  • V jednom okamžiku je aktivováno policejní auto s hračkami a říká: „Mrtví nebo živí, jdete se mnou.“ Je to zřejmý odkaz na film Robocop (1987), který také vydal Orion Pictures. (Lajty)

Reklama

Reklama